Το Ναυάγιο: Η Στέλλα μένει ξανά έγκυος - Μαθαίνει πως το παιδί της είναι της Ειρήνης

Ο τρόπος που μαθαίνει την αλήθεια από την ίδια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Η Στέλλα μένει ξανά έγκυος - Μαθαίνει πως το παιδί της είναι της Ειρήνης

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ναυάγιο, αποκλειστικά: Το «Φοίνιξ» τους στέρησε τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά η μοίρα τούς ένωσε για πάντα. Στέλλα και Βασίλης ζουν ευτυχισμένοι, ενώ εκείνη φέρνει στον κόσμο το παιδί τους.

Η Στέλλα, από την πρώτη στιγμή που γέννησε, δεν αισθάνθηκε να έχει κάποιου είδους δέσιμο με το μωρό της. Κατηγόρησε τον εαυτό της για κακή μάνα, τα έβαλε με την Ελένη που τη συμβούλευε, όμως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε πως μπορεί το παιδί αυτό να μην είναι δικό της. Να μην είναι ο Κυριάκος της και πως ο πατέρας της είχε κινητοποιήσει το σύμπαν ολόκληρο λίγους μήνες πριν, δίνοντάς της το μωρό μιας άλλης γυναίκας, για να την προστατεύσει από έναν νέο πόνο.

Η αλήθεια όμως δεν θα αργήσει να της παρουσιαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24 και της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου, όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η Ειρήνη, σίγουρη πως το παιδί της ζει και πως είναι θύμα του κυκλώματος για το εμπόριο βρεφών, θα αρχίσει να κάνει σχετική έρευνα μαζί με την Ελένη και τον Βασίλη.

Τα βήματά τους θα τους οδηγήσουν πίσω στο νοσοκομείο όπου η Μαριάννα, η μαία που την ξεγέννησε, θα της αποκαλύψει πως δεν μπορεί να της δώσει παραπάνω πληροφορίες για το παιδί της. «Είμαι σε δύσκολη θέση, κυρία Πανοπούλου. Θα κινδυνεύσω αν μιλήσω. Καλύτερα θα ήταν να ζητήσετε απαντήσεις από τον άντρα σας», θα της πει και τότε η Ειρήνη θα καταλάβει ποιος κρύβεται από πίσω. Και αφού εκείνη τη μέρα μόνο δύο έγκυες υπήρχαν στο νοσοκομείο και το παιδί της Στέλλας ήταν αυτό που εξαρχής είχε πρόβλημα με την καρδιά του, όλοι θα συνειδητοποιήσουν πως το παιδί της Στέλλας, στην πραγματικότητα είναι το παιδί της Ειρήνης.

Διαβάστε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Η Ειρήνη ξεθάβει το πτώμα της Κλαίρης - «Θεέ μου Κλαίρη, πόσο λυπάμαι γι' αυτό που σου συνέβη»

Η Στέλλα στο Ναυάγιο λάμπει από ευτυχία καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος

Το Ναυάγιο Στέλλα έγκυος

Σύντομα η Στέλλα θα αρχίσει να μην αισθάνεται καλά, σε σημείο που θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστώσει αν είναι καλά στην υγεία της. Και τότε θα μάθει πως είναι για δεύτερη φορά έγκυος. «Τι εννοείς όταν λες πως είσαι έγκυος;», θα τη ρωτήσει περιχαρής ο Βασίλης, που επίσης δεν θα πιστεύει στην καλή του τύχη. «Οτι θα σε κάνω πατέρα σε εννέα μήνες, Βασίλη μου. Αυτό εννοώ. Τι άλλο;», θα του πει με πονηριά και τη χαρά τους θα επισφραγίσει μια μεγάλη αγκαλιά. «Κορίτσι μου, να ήξερες πόσο ευτυχισμένο με κάνεις. Κι εσύ και το μωρό μας είστε η ζωή μου», θα της δηλώσει.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, Ελένη, Βασίλης και Ειρήνη δεν θα κρύψουν τη μεγάλη αλήθεια από την ηθοποιό, η οποία θα συνεχίζει να νιώθει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον μικρό Κυριάκο. Η αλήθεια θα τη σοκάρει και δη το γεγονός πως πίσω από αυτή την «επιχείρηση» κρυβόταν ο πατέρας της, όμως την ίδια στιγμή, χαϊδεύοντας την κοιλιά της, θα αρχίσει να ελπίζει στο μεγάλο θαύμα της ζωής. Την ευτυχία της θα ολοκληρώσει η καταδίκη του Αργύρη Βασιλείου στη δίκη που θα ολοκληρώνεται εκείνη την περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ναυάγιο: Αυτό είναι το γλυκόπικρο τέλος της Ειρήνης - Χήρα και μητέρα δυο παιδιών

Το Ναυάγιο 10/6: Της κάνει ψυχολογικό πόλεμο και αναγκάζεται να τον παντρευτεί - Έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον χαμένο της γιο

Το Ναυάγιο (5/6): Η Λίνα μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της - «Τα είπε όλα στον άνδρα μου και πέθανε»

Το Ναυάγιο: Το τραγικό τέλος της σειράς - Ο Ιπποκράτης τινάζει τα μυαλά του στον αέρα κρατώντας όμηρο την Ειρήνη

Το Ναυάγιο (4/6): «Τι κάνεις; Μαρία!» - Τον πυροβολεί, την ώρα που ο Ιπποκράτης πετάει το πτώμα της στον γκρεμό

Το Ναυάγιο (3/6): Ο Ιπποκράτης φονιάς ξανά - Την χτυπάει με πέτρα στο κεφάλι και εξαφανίζει το πτώμα της

Το Ναυάγιο σούπερ αποκλειστικό: Μεγάλη ανατροπή - Κλέβονται και παντρεύονται κρυφά!

To Ναυάγιο (28/5): «Έλα ξύπνα, θα κρυώσει το καφές» - Βρίσκει το παγωμένο άψυχο κορμί του στο κρεβάτι

Το Ναυάγιο: Αυτό είναι το τέλος του Βασιλείου! Τον συλλαμβάνουν και πεθαίνει έξω από το δικαστήριο

Το Ναυάγιο: «Ξεγράψτε με από τις ζωές σας» - Τους παρατάει και φεύγει, αφήνοντας τους με ραγισμένη καρδιά