Σασμός: Οι Μουντάκηδες απειλούν το παιδί Αργυρώς & Αστέρη - Το ανατριχιαστικό δώρο που του στέλνουν

«Κινδυνεύει ο Πετράκης μας, Αστέρη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Οι Μουντάκηδες απειλούν το παιδί Αργυρώς & Αστέρη - Το ανατριχιαστικό δώρο που του στέλνουν

Στον Σασμό, οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν απανωτές επιθέσεις σε όλους τους Σταματάκηδες από τη στιγμή που έμαθαν πως η Βασιλική ήταν στο κρησφύγετο τη μέρα που ο Λάζαρος πέθανε. Από το πλάνο τους δεν λείπει φυσικά ούτε ο μικρός Πετρής...

Μπορεί ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να μην έχουν αποφανθεί ακόμα για το αν η Βασιλική έφταιγε για τον θάνατο του Λάζαρου, ωστόσο οι Μουντάκηδες με αρχηγό τον Μανούσο, ετοιμάζουν τα χτυπήματά τους στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Σίγουροι πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται εκείνη και ο Μαθιός, οργανώνουν ένα σχέδιο που θα ξεκληρίσει με συνοπτικές διαδικασίες την ισχυρή οικογένεια. Πρώτα απ’ όλα όμως, αποφασίζουν να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα στους Σταματάκηδες για το τι θα ακολουθήσει.

Ετσι, στέλνουν στον μικρό Πετρή ένα δώρο. Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η Αργυρώ θα δοκιμάσει μια άσχημη έκπληξη όταν ένα πρωινό, πηγαίνοντας τον μικρό στον παιδικό σταθμό, θα της πουν ότι πέρασε ένας θείος και του άφησε ένα δώρο. Η γυναίκα θα ανοίξει τη σακούλα δώρου και θα πιάσει στα χέρια της ένα παιδικό παιχνίδι - πολυβόλο. Θα κλονιστεί και θα τρέξει να το πει στον Αστέρη, σίγουρη πως το κακό έχει ήδη ξεκινήσει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Γίνεται το θαύμα επιτέλους και μένει έγκυος - Της χτυπάει την πόρτα ο πελαργός

Σασμός Εξελίξεις

Νικολής και Δημητρός... ετοιμοπόλεμοι στον Σασμό

Ο Αστέρης θα δυσκολευτεί να πιστέψει πως οι Μουντάκηδες μπήκαν στη διαδικασία να βάλουν στο στόχαστρό τους ένα μικρό παιδί, αλλά τελικά θα καταλάβει πως η απειλή είναι πλέον πολύ κοντά τους και θα πρέπει ο εισαγγελέας να πάρει τα μέτρα του. «Οταν φτάσαμε στον παιδικό σταθμό, η δασκάλα μού είπε ότι πριν λίγο είχε περάσει ο θείος μου. Ενας μυστηριώδης θείος που δεν άφησε όνομα, μόνο ένα δώρο για τον Πετράκη μας», θα του επισημάνει και ο Αστέρης θα ρωτήσει πού είναι αυτό το δώρο.

Οταν και εκείνος ανοίξει τη σακούλα και δει το πολυβόλο, θα καταλάβει πως το μήνυμα είναι σαφές. «Κινδυνεύει ο Πετράκης μας, Αστέρη», θα πει η Αργυρώ και μαζί θα πάνε στο σπίτι της Καλλιόπης όπου και προσέχει τον μικρό. Ο Μαθιός θα γίνει έξαλλος και θα θέλει να απαντήσει στην πρόσκληση των Μουντάκηδων, όμως η αστυνομία θα συστήσει στους Σταματάκηδες να μην κάνουν την παραμικρή κίνηση. Ο εισαγγελέας θα διατάξει να φρουρούν τα σπίτια τους αστυνομικοί για παν ενδεχόμενο, ωστόσο τα ανίψια της Καλλιόπης, ο Νικολής και ο Δημητρός, θα εισβάλλουν στο σπίτι της καπετάνισσας για να της ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους. «Τολμήσανε οι Μουντάκηδες να πλησιάσουν τον ανιψιό μας; Εμείς μιλήσαμε κι έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας. Θα επιτεθούμε!», θα πουν και όλοι θα τους κοιτάξουν σκοτεινιασμένοι.

Διαβάστε επίσης πρώτοι το τελευταίο επεισόδιο - Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, ένας γάμος κι ένας θάνατος

Για το δώρο - πολυβόλο θα μάθει και ο Παύλος. «Τι άντρες είναι αυτοί, που σε έναν πόλεμο απειλούν κοπελάκια; Ενα πράγμα μονάχα μπορεί να σημαίνει τουτονά. Οτι θέλουν να σπείρουν τον τρόμο», θα πει καταλήγοντας.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24