Ο παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια καταγγέλλει τον Σίμο για συνεργό - «Δεν είναι δίκαιο να με αφήσεις μόνη μου σε όλο αυτό»

Συλλαμβάνεται λίγο αφότου προσπάθησε να χτυπήσει πάλι την Αμαλία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια καταγγέλλει τον Σίμο για συνεργό - «Δεν είναι δίκαιο να με αφήσεις μόνη μου σε όλο αυτό»

Η Βικτώρια στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, χωρίς κανέναν φραγμό ούτε καν για τον ίδιο της τον γιo, δεν διστάζει να καταγγείλει τον Σίμο για συνεργό στα εγκλήματά της. Η σύλληψή του αλλά και η απογοήτευσή του είναι γεγονός.

Η Βικτώρια στον Παράδεισος των κυριών προδίδει τον Σίμο

Η Βικτώρια λέει στον Ρένο πως ο Σίμος έβαλε τον Σπανό να τον σκοτώσει. Ωστόσο, ο Ρένος αρνείται να το δεχτεί και τότε η Βικτώρια τον προκαλεί λέγοντάς του: «Να πας να βρεις τον Σπανό να τον ρωτήσεις». Στο μεταξύ, η Βικτώρια δασκαλεύει τον Σπανό για το τι να πει στον Ρένο κι εκείνος πάει και τον βρίσκει. Λίγο αργότερα, ο Σίμος επισκέπτεται τη Βικτώρια κι εκείνη του λέει κυνικά: «Δεν είναι δίκαιο να με αφήσεις μόνη μου σε όλο αυτό» και ο Σίμος τα χάνει.

Μετά από όσα του είπε ο Σπανός, ο Ρένος πηγαίνει στο γραφείο του Σωτήρη και του λέει: «Θέλω να καταγγείλω ότι η Βικτώρια δεν ήταν μόνη της σε όλα αυτά τα εγκλήματα αλλά είχε και συνεργό…». Εκείνη την ώρα όμως ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο Σίμος. Βλέποντας ο Ρένος τον Σίμο στο αστυνομικό τμήμα μετανιώνει και δεν τον καρφώνει ως συνεργάτη της Καρτεζίνη.

Δείτε επίσης: Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χριστόφορο - «Εύχομαι να τιμωρηθείς όπως σου αξίζει»

Αμέσως μετά ο Σίμος ενημερώνει τον Δημοσθένη ότι η Μιράντα επιμένει να τον καταδώσει και συμφωνούν να πει ψέματα ότι έκανε την καταγγελία. Παράλληλα, ο Ρένος περιμένει τον Σίμο να τελειώσει και του λέει την αλήθεια: «Ετοιμαζόμουν να σε καρφώσω γιατί έμαθα από τη νονά σου ότι έβαλες να με σκοτώσουν» . Φυσικά ο Σίμος το αρνείται κι ενώ ο Ρένος δεν ξέρει τι να πιστέψει, ο Σίμος καταρρέει από την προδοσία της νονάς του. Ετσι αποφασίζει να πάει να τη βρει και να της ζητήσει τον λόγο που τον πρόδωσε. Η Βικτώρια εννοείται ότι αρνείται, αλλά ο Σίμος έχει πάψει πλέον να την πιστεύει και φεύγει εκνευρισμένος, προδομένος, απογοητευμένος και βαθιά πληγωμένος.

Ο παράδεισος των κυριών Βικτώρια Σίμος

Την ίδια ώρα, ο Σίμος μαθαίνει από ένα γράμμα που του αφήνει η Δωροθέα ότι του έχει γράψει το πατρικό σπίτι. Ο Σίμος όμως με τη σειρά του κάνει πρόταση στον Πάρη να του πουλήσει στη μισή τιμή το σπίτι, με την προϋπόθεση να αγοράσει και το μερίδιό του στο «Ολύμπια». Ολα αυτά τα μαθαίνει ο Ντίνος αλλά και η Αμαλία. Μάλιστα, η Αμαλία μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ντίνο, όταν μπαίνει μέσα ο Σίμος. Εκείνη, έξαλλη, τον ρωτάει: «Σίμο, πού πούλησες το μερίδιό σου από το Ολύμπια;». Φυσικά ο Σίμος καταλαβαίνει ότι Αμαλία μιλούσε με τον Ντίνο και για μια ακόμα φορά πάει να τη χτυπήσει, αλλά μπαίνει ανάμεσα η Πολυξένη και τον σταματάει.

Την ίδια ώρα, η Μιράντα καταγγέλλει στην αστυνομία τον Δημοσθένη: «Αυτός είναι που αποκάλυψε στον Σίμο τη διεύθυνση που βρισκόταν η Βικτώρια», λέει και ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη συλλαμβάνουν τον Δημοσθένη. Παράλληλα, η Αμαλία λέει έξαλλη στον Σίμο: «Δεν ξέρω αν θέλω να φύγω για το εξωτερικό μαζί σου και δεν ξέρω καν αν θέλω να συνεχίσω να είμαι μαζί σου». Πριν προλάβει όμως ο Σίμος να το καταλάβει, ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη πηγαίνουν στο σπίτι του Σίμου και τον συλλαμβάνουν, μετά την ομολογία της Καρτεζίνη.