Ηλέκτρα (24/5): «Ποτέ δεν ήμουν ερωτευμένος! Ήσουν για να περνάω την ώρα μου» - Την χωρίζει σπαράζοντας στο κλάμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (24/5): «Ποτέ δεν ήμουν ερωτευμένος! Ήσουν για να περνάω την ώρα μου» - Την χωρίζει σπαράζοντας στο κλάμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό Παρασκευή 24/5 επεισόδιο της σειράς δραματικής σειράς εποχής, Ηλέκτρα που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης, ΕΡΤ. Ένας χωρισμός, μια αποκάλυψη και ένας εγκλεισμός.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Eπεισόδιο 141

Ο Παύλος βλέπει το πρόσωπό του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και καταλαβαίνει ότι δεν είναι ο μοναδικός που θα το δει. Ειδικά όταν οι Αρχές αναζητούν ακόμα τον Στρατή Δανέζη. Ο Μίμης και ο Σταύρος ψάχνουν διακαώς το κασετοφωνάκι της Πόπης, ενώ ο Νώντας ψάχνει διακαώς τον Μάρκο και τη Ζωή.

Κι ενώ οι επίδοξοι ντετέκτιβς δεν μπορούν να ρωτήσουν στα ίσια τον Νικόλα, ο Νώντας κάνει κανονικότατα ανάκριση στη μάνα του. Τι θα γίνει όμως όταν οι δικαιολογίες της Ζωής δεν είναι αρκετές για να τον καθησυχάσουν; Ο εγκλεισμός της Νεφέλης συνεχίζεται, ο Παύλος όμως δε σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Όσα ακολουθήσουν, θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο το χάσμα ανάμεσα στη Νεφέλη και τους γονείς της και θα επιβεβαιώσουν τον έρωτά της για τον Παύλο… Κι ενώ οι Βρεττοί ετοιμάζονται για το γάμο του Νικόλα, ο Μίμης έχει μια έκλαμψη της τελευταίας στιγμής.

Δείτε πως θα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης!