Η γη της ελιάς (26/5): «Δεν ήσουν τίποτα για εμένα! Φύγε» - Ο χωρισμός τους "γράφεται" με την δολοφονία της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (26/5): «Δεν ήσουν τίποτα για εμένα! Φύγε» - Ο χωρισμός τους

Καταιγιστικά αναμένονται τα νέα επεισόδιο της δραματικής καθημερινής σειράς Η γη της ελιάς, που προβάλλεται για τρίτη χρονιά φέτος μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Στην Μάνη όλοι οι πρωταγωνιστές περνάνε από πολλές άσχημες καταστάσεις και στο τέλος άλλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει ενώ άλλοι βλέπουν την λύτρωση να έρχεται.

Όπως είδαμε από τις εξελίξεις για τη νέα εβδομάδα άλλοι χαίρονται με τα όσα βιώνουν, ενώ άλλοι προσπαθούν να ξεφύγουν από καταστάσεις που έχουν βρεθεί μπλεγμένοι. Την ίδια ώρα όμως, μια πρωταγωνίστρια πέφτει νεκρή (δείτε τα επεισόδια πρώτοι πριν προβληθούν στην τηλεόραση).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 168

Η Μαρίνα για μια ακόμα φορά τονίζει στον Μάνο: «Οι αμφεταμίνες σε έχουν κάνει πολύ νευρικό. Να πας αμέσως και να ζητήσεις συγγνώμη από την Αμαλία». Την ίδια στιγμή ,ο Παρασκευάς με δόξα και τιμή αρραβωνιάζεται επίσημα την Ειρήνη, ενώ η Ασπασία ζητάει από τον Δημοσθένη: «Σαν πολύ ανοιχτοχέρης έχεις γίνει με την Ειρήνη. Σε παρακαλώ σταμάτα το αυτό, δεν της κάνει καλό», του λέει, ενώ ο Πότης και η Αννα ενδίδουν στον εκβιασμό της Χρυσούλας και της δίνουν τα χρήματα που συμφώνησαν.

Παράλληλα, ο Λυκούργος προτείνει στη Χάιδω να προσλάβουν έναν επιστάτη για να βοηθάει τη Βασιλική στη δουλειά, ενώ η Κούλα βλέπει τον Κουράκο στον δρόμο και θεωρεί πως είναι ο καρμικός της έρωτας. Την ίδια ώρα, ο παππούς Αγγελος, το επόμενό θύμα της Κούλας, καταφθάνει στη Μάνη με σκοπό να την παντρευτεί.

Η Αντωνία, πάνω σε μια στιγμή παραφροσύνης, μαχαιρώνει την Αλκμήνη μέχρι θανάτου...

Να σημειωθεί πως αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε επίσης την Ιουλία να γεννάει το παιδί του Στάθη - διαβάστε αποκλειστικό ρεπορτάζ.