Famagusta (26/5): Ο Μάικλ κεραυνοβολείται - Μαθαίνει από το μοντάζ της Χριστίνας για το σημάδι στο μπράτσο του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Famagusta (26/5): Ο Μάικλ κεραυνοβολείται - Μαθαίνει από το μοντάζ της Χριστίνας για το σημάδι στο μπράτσο του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 26/5 επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής Famagusta στο Mega. Η σειρά παρουσιάζει την ελληνοκυπριακή οικογένεια Σέκερη, που σήμερα ζει στην ελεύθερη Κύπρο, με καταγωγή από την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Η οικογένεια ζει με το βάρος της απώλειας του πρωτότοκου γιου της όταν, τον Αύγουστο του 1974, κατά την δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στο νησί αρπάχτηκε το βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του και από τότε αγνοείται η τύχη του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Famagusta

Επεισόδιο 15

Ο πατέρας του Κλεάνθη ήταν αυτός που έσωσε τον παππού και την Χριστίνα από την καταστροφή της φάρμας τους, το 1974...

Στο σήμερα η Μαριάννα αποφασίζει να καταθέσει υπέρ του Θοδωρή στο δικαστήριο, αναστατώνοντας την οικογένειά της. Ο Μάικλ μοιράζεται με την Σοφία την θετική εντύπωση που του έκανε η Χριστίνα Σέκερη. Ωστόσο, έχει μια ακόμα μαρτυρία από το 1974, που αφορά έναν μεγάλο έρωτα που τον καθόρισε μια σφαίρα. Η Σοφία αγωνιά.

Ο Τεύκρος βγάζει τον μικρό Μάριο από το ίδρυμα και αποφασίζουν με τη Δάφνη να παντρευτούν. Η οικογένεια του Παύλου μαθαίνει για την περιπέτεια της υγείας του στην Αθήνα και ο Αντρέας συνειδητοποιεί πόσο έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του. Ο Γιώργος, ο άντρας της Σιμώνης, κατηγορείται για οικονομικές καταχρήσεις στην ΜΚΟ που διατηρεί.

Ο Παύλος με την Ιφιγένεια και τον Αντρίκο αυτήν τη φορά ταξιδεύουν για Λονδίνο. Ο Μάικλ πάνω στο μοντάζ της συνέντευξης της Χριστίνας ακούει για το σημάδι στο μπράτσο που είχε το αγνοούμενο μωρό της. Κεραυνοβολείται!

Να σημειώσουμε έχουμε αποκλειστικά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Famagusta που θα προβληθεί στο Mega στις 2/6