Η γη της ελιάς 27/5: «Δεν αντέχω άλλο εδώ, φεύγω» - Την συλλαμβάνουν για φόνο κι εκείνος φεύγει οριστικά από τη Μάνη

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς 27/5: «Δεν αντέχω άλλο εδώ, φεύγω» - Την συλλαμβάνουν για φόνο κι εκείνος φεύγει οριστικά από τη Μάνη

Το βράδυ της Δευτέρας 27/5 στο κανάλι του MEGA θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς "Η γη της ελιάς" και σε αυτό θα παρακολουθήσουμε μία σοκαριστική ομολογία για φόνο... αλλά και μία απόφαση ενός από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες για την φυγή του από την Μάνη.

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε 27/5 στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 169

Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν την Αντωνία και την οδηγούν στο τμήμα για τον φόνο της Αλκμήνης. Ο Κουράκος την ανακρίνει κι εκείνη παραδέχεται αμέσως την ενοχή της: «Τρελάθηκα και τη σκότωσα», ομολογεί. Στο μεταξύ, το καινούριο «θύμα» της Κούλας κλέβει τις εντυπώσεις και η Αρετή με την Ασπασία είναι ενθουσιασμένες με τον 82χρονο άντρα. Η Χρυσούλα πηγαίνει στην τράπεζα για να καταθέσει τα μετρητά που πήρε από την Αννα και τον Πότη κι εκείνη την ώρα ένας ληστής της αρπάζει την τσάντα με τα χρήματα.

Παράλληλα, η Βασιλική ρωτάει τον Μιλτιάδη: «Να σου πω. Πώς βλέπεις τη Θεοδώρα; Σου αρέσει;» και η απάντησή του Μιλτιάδη τής δίνει ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα. Την ίδια στιγμή οι τύψεις τρώνε την Ισμήνη: «Εγώ φταίω, αφού τα έβλεπα όλα αυτά, έπρεπε να σώσω την Ισμήνη. Είχα δείγματα ότι η Αντωνία είχε υπερβεί τα όρια στο παρελθόν», μονολογεί. Αμέσως μετά και με αφορμή τα τελευταία τραγικά γεγονότα, ο Ορέστης παίρνει μια σοβαρή απόφαση: «Φίλε, δεν αντέχω άλλο εδώ. Θα πουλήσω την επιχείρηση και φεύγω», λέει στον Γιώργη και τον αφήνει άφωνο.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Νέα αιματηρή δολοφονία - «Εδώ υπάρχει το πτώμα ενός άντρα»

Τι θα δούμε αύριο, Τρίτη 28/5 Επεισόδιο 170

Η μικρή Αγγελική έχει πόνους στην κοιλιά της και διαμαρτύρεται στον Μάνο, ο οποίος δεν της δίνει σημασία: «Ελα, ρε Αγγελική, πώς κάνεις έτσι; Θα σου περάσει», την καθησυχάζει. Ομως το κοριτσάκι συνεχίζει να αισθάνεται έντονο πόνο στην κοιλιά, αλλά ο Μάνος και πάλι δεν την πιστεύει, ώσπου τελικά η μικρή χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει κάτω.

Ο Μάνος παθαίνει σοκ και την μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή. Αμέσως μπαίνει στο χειρουργείο και ο γιατρός τους ρωτάει γιατί άργησαν να την πάνε: «Λίγο ακόμα να αργούσατε, δεν θα προλαβαίναμε», τους τονίζει και ο Μάνος νιώθει τρομερές τύψεις που δεν την πίστεψε όταν του διαμαρτυρόταν πως πονούσε. «Εγώ φταίω, εξαιτίας μου θα χάναμε το παιδί», μονολογεί. Βέβαια, το γεγονός αυτό τον κάνει να συνειδητοποιήσει πως έχει χάσει τον έλεγχο της ζωής του και ζητάει από την Αφροδίτη να τον βοηθήσει να κόψει τις αμφεταμίνες.

Την ίδια ώρα, η Κούλα γνωρίζει τον Αγγελο στον Δημοσθένη, ενώ παράλληλα ψάχνει τρόπο να τον ξαφρίσει ακόμα περισσότερο χωρίς να τον παντρευτεί. Ο Ορέστης βάζει πωλητήριο στην επιχείρηση κι ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη, ενώ η Αννα και ο Πότης θέλουν να ξαναπάνε για σκοποβολή, αλλά φοβούνται μην τους πάρει είδηση ο Κουράκος. Η Χάιδω, από την άλλη, αποφασίζει να γυρίσει στην ενεργό δράση και πηγαίνει ξανά στα χωράφια.

Ο Στάθης ετοιμάζεται για την Αθήνα προκειμένου να είναι κοντά στην Ιουλία μιας και κοντοζυγώνει η γέννα. Ωστόσο, πριν ξεκινήσει από τη Μάνη, η Ιουλία του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει: «Στάθη μου, μόλις μου έσπασαν τα νερά, φεύγω για το νοσοκομείο» κι εκείνος τρελαίνεται: «Το κέρατό μου, έλπιζα να την προλάβω», λέει και η φωνάζει στην Αριάδνη: «Φύγαμε, η Ιουλία γεννάει».