Η γη της ελιάς (28/5): «Την βρήκα λιπόθυμη! Δεν την πίστεψα» - Χαροπαλεύει την ώρα που εκείνη γεννάει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (28/5): «Την βρήκα λιπόθυμη! Δεν την πίστεψα» - Χαροπαλεύει την ώρα που εκείνη γεννάει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 28/5 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, καθώς όπως θα δούμε την ώρα που γεννάει η Ιουλία και ο Στάθης τρέχει να προλάβει την γέννα, η Μαρίνα με τον Μάνο κλαίνε που παραλίγο να χάσουν την κόρη τους, Αγγελική.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 170

Η μικρή Αγγελική έχει πόνους στην κοιλιά της και διαμαρτύρεται στον Μάνο, ο οποίος δεν της δίνει σημασία: «Ελα, ρε Αγγελική, πώς κάνεις έτσι; Θα σου περάσει», την καθησυχάζει. Ομως το κοριτσάκι συνεχίζει να αισθάνεται έντονο πόνο στην κοιλιά, αλλά ο Μάνος και πάλι δεν την πιστεύει, ώσπου τελικά η μικρή χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει κάτω.

Ο Μάνος παθαίνει σοκ και την μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή. Αμέσως μπαίνει στο χειρουργείο και ο γιατρός τους ρωτάει γιατί άργησαν να την πάνε: «Λίγο ακόμα να αργούσατε, δεν θα προλαβαίναμε», τους τονίζει και ο Μάνος νιώθει τρομερές τύψεις που δεν την πίστεψε όταν του διαμαρτυρόταν πως πονούσε. «Εγώ φταίω, εξαιτίας μου θα χάναμε το παιδί», μονολογεί. Βέβαια, το γεγονός αυτό τον κάνει να συνειδητοποιήσει πως έχει χάσει τον έλεγχο της ζωής του και ζητάει από την Αφροδίτη να τον βοηθήσει να κόψει τις αμφεταμίνες.

Την ίδια ώρα, η Κούλα γνωρίζει τον Αγγελο στον Δημοσθένη, ενώ παράλληλα ψάχνει τρόπο να τον ξαφρίσει ακόμα περισσότερο χωρίς να τον παντρευτεί. Ο Ορέστης βάζει πωλητήριο στην επιχείρηση κι ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη, ενώ η Αννα και ο Πότης θέλουν να ξαναπάνε για σκοποβολή, αλλά φοβούνται μην τους πάρει είδηση ο Κουράκος. Η Χάιδω, από την άλλη, αποφασίζει να γυρίσει στην ενεργό δράση και πηγαίνει ξανά στα χωράφια.

Ο Στάθης ετοιμάζεται για την Αθήνα προκειμένου να είναι κοντά στην Ιουλία μιας και κοντοζυγώνει η γέννα. Ωστόσο, πριν ξεκινήσει από τη Μάνη, η Ιουλία του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει: «Στάθη μου, μόλις μου έσπασαν τα νερά, φεύγω για το νοσοκομείο» κι εκείνος τρελαίνεται: «Το κέρατό μου, έλπιζα να την προλάβω», λέει και η φωνάζει στην Αριάδνη: «Φύγαμε, η Ιουλία γεννάει».

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Νέα αιματηρή δολοφονία - «Εδώ υπάρχει το πτώμα ενός άντρα»