Παγιδευμένοι (28/5): Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη - Η Άννα βάζει μαχαίρι στο λαιμό του Χατζή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (28/5): Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη - Η Άννα βάζει μαχαίρι στο λαιμό του Χατζή

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι. Μετά την σύλληψη του Δημήτρη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον νέο καθώς τα στοιχεία λένε πως είναι ένοχος. Η Άννα και ο Ανδρέας προσπαθούν να αποδείξουν πως είναι αθώος.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 62

Μετά την κηδεία του Σταύρου, ο Δημήτρης οδηγείται στο κρατητήριο, καθώς έχουν προκύψει εις βάρος του αδιάσειστα στοιχεία για εγκληματικές ενέργειες. Εκείνη τη στιγμή βλέπει την Αννα και τον Ανδρέα και τους εξηγεί εν τάχει τι έχει συμβεί και ζητάει από τη γυναίκα του να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Η Αννα και ο Ανδρέας προσπαθούν να βρουν τρόπο να διαχειριστούν το αδιανόητο αυτό γεγονός, να αποδείξουν ότι πρόκειται για πλεκτάνη, αλλά και να συμπαρασταθούν στον Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω από τα κάγκελα. Θα καταφέρει η Αννα να γυρίσει το κλίμα υπέρ του; Εχει όλο αυτό κάποια σχέση με την ξαφνική εξαφάνιση του Κώστα;

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης και η Αννα φαίνεται πως αρχίζουν να αποκτούν έναν νέο σύμμαχο μέσα από αυτή την ιστορία, καθώς μια αλλαγή στρατοπέδου θα αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες! Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χατζή. Η Αννα πηγαίνει και τον απειλεί. «Εσύ τα έστησες όλα», του φωνάζει. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Δεν είμαι τόσο κακός όσο θέλεις να δείχνω. Εχω συνείδηση. Οχι όμως και ο Ιάσονας. Εκείνος τα έκανε όλα. Με πιστεύεις ή όχι δεν ήξερα τίποτα. Είναι ψυχοπαθής. Παίζει μαζί μας και θα σου το αποδείξω. Δώσε μου χρόνο να βρω στοιχεία για την ενοχή του», της λέει. «Και γιατί να σε πιστέψω;», τον ρωτάει: «Γιατί φοβάμαι. Κινδυνεύω όσο εσείς», είναι η απάντησή του.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του