Ψυχοκόρες (29/5): «Εκτός αν θέλεις να το ρίξεις» - Η Βασιλική μαθαίνει πως είναι έγκυος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (29/5): «Εκτός αν θέλεις να το ρίξεις» - Η Βασιλική μαθαίνει πως είναι έγκυος

Στο αποψινό 29/5 επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες: Η Φρόσω κινδυνεύει, η Βασιλική μαθαίνει πως είναι έγκυος, η Νέλλα απειλεί την Μαρίκα, ενώ η Δεσποινιώ δεν γνωρίζει πως ο Τάσος σκοπεύει να "πουλήσει το κορμί της" σε έναν πλούσιο Άραβα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 36

Η νέα ψυχοκόρη που θα βρεθεί στο σπίτι του Βαγγέλη θα έρθει κοντά με τον Ερμή, ενώ η παλιά, η Βασιλική, βγαίνει ραντεβού με τον Δαμιανό κι εκείνος της τάζει γάμο. Εκείνη που έχει μάθει πως είναι έγκυος, θα αρχίσει να βλέπει τη σχέση τους διαφορετικά.

Οσο η Φρόσω συμπεριφέρεται παράξενα και οι γαμπροί τού Νάτση αρχίζουν να υποψιάζονται πως θέλει να βάλει χέρι στην περιουσία του Νάτση, η Ευανθία λέει σε όλους ότι θέλει να γυρίσει σπίτι. Η Φρόσω δεν θα της χαλάσει χατίρι, αλλά από τη στιγμή που θα πατήσει ξανά το πόδι της εκεί θα της δείξει πως οι όροι έχουν αντιστραφεί και πως κουμάντο πλέον κάνει εκείνη. «Εγώ αποφασίζω στο εξής ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει εδώ. Εγώ αποφασίζω τι θα τρώμε και πού θα πηγαίνουμε. Επίσης δεν είναι ασφαλές για το παιδί να το παίρνεις αγκαλιά. Πλέον είσαι τυφλή και είναι επικίνδυνο να σου πέσει», θα της ανακοινώσει.

Στο μεταξύ, με στόχο να ξεφύγει από τη Νέλλα, ο Τάσος μετακομίζει με τη Δεσποινιώ στης Βικτωρίας κι εκείνη του κάνει μια πρόταση για να τον ξελασπώσει με τα χρήματα που χρωστά. Την ίδια ώρα, ο Κοσμάς κάνει δολιοφθορά στο ίδιο του το εργοστάσιο βάζοντας φωτιά και παγιδεύει το προσωπικό για να κερδίσει τη δίκη. Ομως οι υπάλληλοί του που ξαφνικά κατηγορούνται και για εμπρησμό, δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι αυτό. Συγκεκριμένα, οργανώνουν επίθεση εναντίον του.

Ο Παύλος, από το νοσοκομείο που έχει βρεθεί μετά την κρίση που υπέστη, διαβάζει εφημερίδα και μαθαίνει για τη δολοφονία του Σπύρου. Το γεγονός τον συγκλονίζει και θα αρχίσει να παίρνει άλλες αποφάσεις για τη ζωή του.

Πίσω στο σπίτι των Κοτρώτσηδων, η Νέλλα τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα πως ο Τάσος έχει σχέση με τη Δεσποινώ και ο Σώτος μετά από έναν ακόμα μεγάλο τσακωμό του με τη Μαρίκα, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι μια για πάντα...

Δείτε επίσης ρεπορτάζ: Ο πατέρας της Βασιλικής πεθαίνει στα χέρια της - «Τέσσερις κόρες έχεις το θυμάσαι; Τις έχω χάσει όλες πατέρα!»