Η γη της ελιάς (30/5): Μαζεύει τις βαλίτσες του και τους αποχαιρετά όλους - Αποχωρεί οριστικά από την σειρά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (30/5): Μαζεύει τις βαλίτσες του και τους αποχαιρετά όλους - Αποχωρεί οριστικά από την σειρά

Στο αποψινό 30/5 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, η Ιουλία γεννάει το παιδί του Στάθη και ο Μάνος με την Μαρίνα της εύχονται, την ίδια ώρα που εκείνος δίνει την μάχη του για να σταματήσει τις αμφεταμίνες. Παράλληλα ο Ορέστης μετά από την απόφαση του να φύγει μια για πάντα από την Μάνη - χαριστική βολή ήταν η δολοφονία της Αλκμήνης - μαζεύει τα πράγματα του, αποχαιρετάει όλους τους κοντινούς του ανθρώπου και φεύγει για πάνα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 171

Τελικά ο Στάθης και η Αριάδνη φτάνουν εγκαίρως στην Αθήνα και προλαβαίνουν τον τοκετό της Ιουλίας, όπου φυσικά ο Στάθης μπαίνει στην αίθουσα τοκετού και συμμετέχει ενεργά σε όλη τη διαδικασία της γέννας του γιου τους. Η Ιουλία γεννάει έναν όμορφο και υγιέστατο μπέμπη. Ολη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ τα ευχάριστα νέα μαθαίνουν κι ο Λυκούργος με τον Πότη.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος με τη Μαρίνα και την Αγγελική γυρίζουν από το νοσοκομείο στο σπίτι, ενώ ο Μάνος παλεύει να μειώσει τις αμφεταμίνες. Παράλληλα, ο Ορέστης αποχαιρετάει τον Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία και φεύγει από τη Μάνη, ενώ ο Αποστόλης αναγκάζεται να ενημερώσει τον Κουράκο: «Αστυνόμε, κοίτα να λάβεις τα μέτρα σου. Αυτοί οι δύο, ο Πότης κι η Αννα ξανάρχισαν τη σκοποβολή», του λέει και τον κάνει έξαλλο. Η Χάιδω αποφασίζει να δώσει τα ρούχα του Φίλιππου στους απόρους και με αυτό τον τρόπο ξαναζεί για μια ακόμα φορά το δράμα της.

Δείτε επίσης στην Γη της ελιάς: Νέα αιματηρή δολοφονία θα συγκλονίσει τους πάντες στα επόμενα επεισόδια - «Εδώ υπάρχει το πτώμα ενός άντρα»