Ο Παράδεισος των κυριών (5/6): «Μη σε παρακαλώ! Μη!» - Ο Σίμος κλαίει σαν μικρό παιδί μπροστά στην Αμαλία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (5/6): «Μη σε παρακαλώ! Μη!» - Ο Σίμος κλαίει σαν μικρό παιδί μπροστά στην Αμαλία

Στον Παράδεισο των κυριών απόψε 5/6, η Στέλλα περνάει μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του Χρήστου, την ίδια ώρα που ο Σίμος πουλάει το σπίτι και το μερίδιο του στο Ολύμπια στον Πάρη. Το τελειωτικό χτύπημα είναι όταν θα τον χωρίσει οριστικά η Αμαλία.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 155

Παράλληλα ο Σίμος ξαφνιάζει τον Πάρη κάνοντάς του πρόταση να του πουλήσει το πατρικό τους και το μερίδιο του στο «Ολύμπια», ενώ ο Πασχάλης μοιράζει διαμερίσματα στα αδέλφια και στη μάνα του. Η Σύρμω όμως δεν θέλει να εγκαταλείψει το σπίτι και τις συνήθειες. Ο Χρήστος κυνηγά τη Στέλλα, την πιάνει και τη φέρνει πίσω στο σπίτι με τη βία και τη χτυπά, ενώ η Ματούλα στο δωμάτιο της ανήμπορη να αντιδράσει ακούει τις κραυγές της κόρης της και υποφέρει.

Την επόμενη μέρα ο Χρήστος τοποθετεί κάγκελα στα παράθυρα για να μην μπορεί η Στέλλα να το σκάσει, όμως η Ματούλα καλεί σε βοήθεια τους μαστόρους που τα τοποθετούν. Η Ολγα ζητά από τον Σωτήρη μια σχέση έξω από στερεότυπα, περνούν ένα όμορφο βράδυ και κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Την ίδια στιγμή ο Μεμάς ζητά τη βοήθεια του Πάρη: «Σε παρακαλώ πάμε να μου πεις τη γνώμη σου. Θέλω να διαλέξουμε μαζί ένα δαχτυλίδι για να κάνω πρόταση γάμου στη Δάφνη».

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Αυτό είναι το τέλος της σειράς - Αμαλία & Ντίνος το "σκάνε", ο Ρένος κάνει σχέση με τον Στέφανο

Ο Σίμος πουλά στον Πάρη το σπίτι και το «Ολύμπια» στη μισή τους αξία και του εξηγεί: «Μην απορείς. Εσύ και η μητέρα σου είστε οι μόνοι συγγενείς, που μου έχουν απομείνει». Την ίδια ώρα ο Αποστόλης δυσανασχετεί που η Μάγια λείπει από το σπίτι τώρα που εργάζεται, αλλά εκείνη τού ξεκαθαρίζει: «Αποστόλη, θέλω να δουλέψω και να μην εξαρτώμαι από κανένα», ενώ η Γεωργία δεν δέχεται τα χρήματα που της κατέθεσε ο Πάρης και του τα επιστρέφει.