Το προξενιό της Ιουλίας (12/6): «Έχει αρχίσει και τα χάνει» - Η Χάδω τρελαίνεται και ο Γιωργίκης ύποπτος δολοφονίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (12/6): «Έχει αρχίσει και τα χάνει» - Η Χάδω τρελαίνεται και ο Γιωργίκης ύποπτος δολοφονίας

Η Ιουλίας στο Προξενιό της Ιουλίας, για πρώτη φορά μετά από ημέρες νιώθει επιτέλους λίγο ελεύθερη, αφού έχει δραπετεύσει από το σπίτι του Γιωργίκη Προβιού. Έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια στον Γρηγόρη για την κόρη τους, τελευταία στιγμή κάνει πίσω καθώς εκείνος της ανακοινώνει πως η Φιλιώ είναι έγκυος.

Παράλληλα, ο Άλκης υποψιάζεται πως ο Γιωργίκης σκότωσε την πρώτη του γυναίκα, την Ευγενία και μπορεί να έχει "εξαφανίσει" με τον ίδιο τρόπο και την Ιουλία. Οι δυο άνδρες θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 91

Η ροή των γεγονότων φέρνει αναπόφευκτα τον Γιωργίκη έξω από το σπίτι του Γρηγόρη Ραζίνη, ψάχνοντας για ίχνη της Ιουλίας ή του μωρού. «Είδες την Ιουλία; Ηρθε από εδώ;», τον ρωτάει. «Τι είναι αυτά που λες; Τι δουλειά έχει εδώ η γυναίκα σου;», απορεί εκείνος και περνάει στην αντεπίθεση αφού δεν είναι έτοιμος να του προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Δείτε επίσης: «Πεθαίνεις;» - Πρωταγωνίστρια της σειράς αποχαιρετά πρόωρα τον ρόλο της και οι τηλεθεατές έβαλαν τα κλάματα

Μέσα σε όλα, ο Αλκης προσπαθεί να οργανώσει τη σκέψη του, ψάχνοντας να βρει τις ομοιότητες που μπορεί να έχει η τωρινή εξαφάνιση της Ιουλίας με τον μυστηριώδη θάνατο της προηγούμενης συζύγου του Γιωργίκη, 14 χρόνια πριν. «Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Αλλωστε δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Κάτι σκοτεινό υπάρχει σε αυτή την υπόθεση. Δεν νομίζω ότι τα δύο περιστατικά είναι τυχαία», είναι τα λόγια του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ρήγας μαθαίνει με καθυστέρηση τι έχει συμβεί στο σπίτι του γαμπρού του, Γιωργίκη Προβιού, και γίνεται έξαλλος χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Νεκρό το παιδί της Φιλιώς - Ο Γρηγόρης την κατηγορεί, «Δεν έχασε την ευκαιρία»