Ο Παράδεισος των κυριών: Το τραγικό τέλος του Σίμου - Πυροβολεί την Αμαλία, σκοτώνει την Βικτώρια και αυτοκτονεί δημόσια

Έτσι τελειώνει η σειρά του ALPHA!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών: Το τραγικό τέλος του Σίμου - Πυροβολεί την Αμαλία, σκοτώνει την Βικτώρια και αυτοκτονεί δημόσια

Η δραματική σειρά εποχής Παράδεισος των κυριών, θα γράψει το μεγάλο φινάλε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Σίμος βρίσκεται εκτός ελέγχου και γίνεται επικίνδυνος για όλους, ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα δεινά του, όμως το μυαλό του είναι μπερδεμένο κι αυτό θα επιφέρει τραγικές συνέπειες.

Έτσι πεθαίνει ο Σίμος στο Προξενιό της Ιουλίας

Ο Σίμος συναντιέται με την Αμαλία για να της εξηγήσει ότι η Βικτώρια τον παγίδευσε και να της ζητήσει να μην τον εγκαταλείψει. Η άρνησή της θα τον φέρνει εκτός εαυτού και θα την πυροβολήσει. Ομως ο Πάρης, που έχει πάει να συναντήσει την κοπέλα για να την παρακαλέσει για το παιδί της Γεωργίας, μπαίνει μπροστά για να την προστατεύσει και τραυματίζεται στο μπράτσο. Ωστόσο συγκρατεί τον Σίμο για να σώσει την Αμαλία, η οποία τρέχει να ξεφύγει.

Ο Παράδεισος των κυριών Σίμος Αμαλία

Ο Σίμος ρίχνει κάτω τον Πάρη, παίρνει το αυτοκίνητό του και πηγαίνει στο κελί της Βικτώριας. Η Αμαλία, αφού ειδοποιήσει πρώτα την αστυνομία, μιλάει με τη Μιράντα που την πιέζει να πάει να βρει τον Ντίνο. Πράγματι τον προλαβαίνει στο αεροδρόμιο, αλλά εκείνος επιλέγει να φύγει μόνος. Την ίδια ώρα, η Δωροθέα τσακώνεται με τον φρουρό που δεν την αφήνει να δει τον Σίμο, νομίζοντας ότι ο γιος της είναι ακόμη στο κρατητήριο. Ο γιος της όμως εισβάλλει μαινόμενος στο κελί της Βικτώριας. Πυροβολεί τους φρουρούς και της ζητάει τον λόγο που τον κατέστρεψε, μπροστά στον έντρομο Χριστόφορο που την έχει επισκεφθεί. Την ίδια στιγμή καταφτάνει και ο πατέρας του ο Λεβί.

Ο Σίμος νιώθοντας τα πάντα να γυρίζουν γύρω και βλέποντας ξεκάθαρα πια το πρόσωπο της γυναίκας που τον έφερε στη ζωή και το κακό που του έχει κάνει, σηκώνει το όπλο και σκοτώνει τη Βικτώρια. Στη συνέχεια το στρέφει στον ίδιο του τον εαυτό. Ολοι κοιτάζουν έντρομοι και πριν προλάβουν να αντιδράσουν, εκείνος πατάει τη σκανδάλη και αυτοκτονεί.

Ο Παράδεισος των κυριών φινάλε

Γάμοι, εγκυμοσύνες και γέννες στο τέλος της σειράς

Κι ενώ στο αστυνομικό τμήμα συμβαίνουν αυτά τα συνταρακτικά γεγονότα, ο Μεμάς και ο Βύρωνας περιμένουν τις νύφες τους στα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες). Η Γεωργία και η Ολγα, που είναι καλεσμένες, ανησυχούν για τον Πάρη. Η Δάφνη φτάνει συνοδευόμενη από τη Σύρμω και η Ζαχαρούλα από τον Θωμά και όλοι είναι χαρούμενοι για την ευτυχία των παιδιών. Ωστόσο τα νέα μαθαίνονται γρήγορα και η Ολγα, η Γεωργία και ο Σωτήρης ενημερώνονται γι’ αυτό που έγινε και τρέχουν γρήγορα να βρουν τον Πάρη στο νοσοκομείο. Εκείνος τους καθησυχάζει καθώς έχει έναν πολύ μικρό τραυματισμό.

Παράλληλα, ο Χριστόφορος δίνει κατάθεση σοκαρισμένος και η Μιράντα πηγαίνει και τον παίρνει να επιστρέψουν στο σπίτι. Μόλις η Αμαλία μαθαίνει τα νέα για τη θεία της και τον Σίμο λιποθυμά...

Λίγους μήνες μετά, η Μιράντα και η Αμαλία ψάχνουν να βρουν όνομα για το μωράκι που περιμένει η Αμαλία, η οποία είναι έγκυος από τον Ντίνο. Η Μιράντα, που είναι σίγουρη πως θα είναι κοριτσάκι, προτείνει το Αντιγόνη και έπειτα τηλεφωνούν στον Χριστόφορο να του πουν την ιδέα τους. Εκείνος χαίρεται πολύ με τα νέα, ενώ παίρνει από τον Μάρκο τον μικρό Μάρκο καθώς η Γεωργία έχει μπει να γεννήσει το παιδί του Πάρη. Λίγο αργότερα φέρνει στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η Πολυξένη με τη σειρά της φεύγει με τον Φώτη για το χωριό της, ενώ ο Ντίνος που ζει στην Αμερική, αφήνει το σπίτι στη Μιράντα και τον «Παράδεισο» τόσο στη Μιράντα όσο και στην Αμαλία.

Η συγκλονιστική τελευταία σκηνή

Τα χρόνια περνούν και φτάνουμε στο 2024. Πλέον τα παιδιά όλων των πρωταγωνιστών είναι μεγάλα. Ο Ντίνος πεθαίνει πλήρης ημερών. Η Αμαλία, σε πολύ μεγάλη ηλικία, βρίσκεται μπροστά στον τάφο του ανθρώπου που καθόρισε όλη της τη ζωή και αγάπησε όσον κανένα, μαζί με την κόρη της.

Εκεί αποφασίζει να της εξομολογηθεί για πρώτη φορά στη ζωή της και πριν κλείσει κι εκείνη τα μάτια της, ότι ο πατέρας της ήταν ο Ντίνος. Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε και τα εγγόνια της Σύρμως, αλλά και την κόρη και τον γιο της Γεωργίας σε μια σκηνή που η παραγωγή υπόσχεται ότι θα συγκινήσει, αφού μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα κρατήσει την αγωνία μας στα ύψη.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24