Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά που έρχεται από τη νέα σεζόν - Εξηνταβελώνη, Ζιρώ και άλλοι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές

Σε ποιο κανάλι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μια νέα καθημερινή σειρά έρχεται από τη νέα σεζόν στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης με ένα all star cast έκπληξη και υπόσχεται πολλά ευτράπελα και κωμικές καταστάσεις.

Υστερα από την περιπλάνηση στα ειδυλλιακά Μάταλα της Κρήτης («Η παραλία») και σε φανταστικά νησιά όπως η Αρσινόη («Ηλέκτρα»), η ΕΡΤ επιστρέφει μέσω της μυθοπλασίας στο κέντρο της Αθήνας και για να ακριβολογούμε… στο Παγκράτι. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η δημόσια τηλεόραση μάς προσκαλεί στην «Αρχελάου 5», προκειμένου να γίνουμε όλοι συγκάτοικοι στην πολυκατοικία όπου θα εκτυλίσσεται η υπόθεση της νέας της καθημερινής σειράς, παραγωγής «Αργοναύτες», η οποία θα ενταχθεί τον Σεπτέμβριο στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες και τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση. Το σενάριο συνυπογράφουν οι Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος.

Οσο για τους πρωταγωνιστές; Εχουμε και λέμε… Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Καράμπαμπας, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Αλκηστις Ζιρώ και έπεται συνέχεια αφού δεν έχουν ακόμη κλείσει όλα τα ονόματα. Η σειρά, που βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο, θα αποτελέσει την τρίτη καθημερινή παραγωγή που θα καλύψει μέρος της prime time, πιθανότατα στο slot των 21.00, ενώ «Η παραλία» αναμένεται να μετακινηθεί λίγο νωρίτερα (Αλλαγές ωστόσο η ΕΡΤ κάνει και σε Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλο).

Η υπόθεση της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ

ΕΡΤ

Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων, αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους.

Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24