Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο διπλός γάμος και η εγκυμοσύνη - Τρώει τη σφαίρα που προοριζόταν για εκείνη

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο διπλός γάμος και η εγκυμοσύνη - Τρώει τη σφαίρα που προοριζόταν για εκείνη

Ο Σίμος μαθαίνει ότι ο Ντίνος και η Αμαλία ετοιμάζονται να φύγουν στα καινούρια επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα. Δωροδοκεί τον φρουρό και πηγαίνει να σκοτώσει την Αμαλία, όμως τυχαία βρίσκεται εκεί ο Πάρης, ο οποίος μπαίνει μπροστά και «τρώει» τη σφαίρα. Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος αποφασίζει να εγκαταλείψει και τη Μιράντα και την Αμαλία και να φύγει μόνος του στην Αμερική.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Δευτέρα 17/6 Επεισόδιο 161

Ο Πασχάλης προσφέρει δουλειά στον Γιωργαρή στο ζαχαροπλαστείο, ενώ ο η Ματούλα θέλει να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει πως σκότωσε τον Χρήστο για να σώσει την κόρη της. Η Στέλλα όμως παθαίνει παράκρουση και πιστεύει ότι η μητέρα της θέλει να την παγιδεύσει.

Τελικά η Στέλλα ηρεμεί και πείθεται. Λίγο μετά, η κατάθεση της Ματούλας ότι πήρε το όπλο και πυροβόλησε για να σώσει την κόρη της από τη βαναυσότητα του Χρήστου, πείθει την αστυνομία που την προφυλακίζει. Η Στέλλα μετά την κατάθεσή της είναι ελεύθερη, αλλά δεν έχει πια πού να μείνει και η μητέρα της την προτρέπει: «Να πας να μείνεις στην Αμαλία», της λέει.

Εκείνη κάνει ότι συμφωνεί, κοροϊδεύει τους πάντες και πηγαίνει στο νοσοκομείο στον Χριστόφορο: «Η μητέρα μου σκότωσε τον Χρήστο για να με σώσει. Σε παρακαλώ, άσε με να μείνω μαζί σου, γιατί μόνο εσύ μπορείς αν με προστατέψεις», τον ικετεύει.

Η Ολγα τηλεφωνεί στον Λεβί: «Η Δωροθέα βρήκε μια παιδική φωτογραφία του Σίμου και πολύ σύντομα θα την έχεις στα χέρια σου», τον ενημερώνει, ενώ ο Πάρης προτείνει στη Γεωργία: «Καλύτερα να συμβιβαστούμε και να παγώσουμε τη διαδικασία για την πλαστογραφία». Την ίδια στιγμή, η Πιπίτσα έχει κερδίσει όχι μόνο μια θέση εργασίας στον «Παράδεισο», αλλά και την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων, ενώ η Μιράντα είναι απαρηγόρητη βλέποντας τα εισιτήρια που έβγαλε ο Ντίνος για να φύγουν κρυφά μαζί με την Αμαλία για τη Βαρκελώνη.

Ο Ρένος όμως μαθαίνει το μυστικό τους και αποκαλύπτει στον Σίμο τα σχέδια του ζευγαριού: «Δεν πρόκειται να αφήσω την Αμαλία σ’ αυτόν», λέει εξοργισμένος και προσφέρει στον φρουρό του κρατητηρίου ένα εκατομμύριο δραχμές για να τον βοηθήσει να βγει από το κρατητήριο.

Παράλληλα, η Ολγα προτείνει στον Ντίνο: «Θα ήθελα να αγοράσω εγώ το κτίριο του “Παραδείσου”» και κάνουν μια πρώτη κουβέντα για την πώληση του κτιρίου, με προϋποθέσεις. Η Δάφνη, παρότι οι γονείς δεν θέλουν, αποφασίζει την ημερομηνία του γάμου της με τον Μεμά και ταυτόχρονα το λένε και στη Ζαχαρούλα για να κάνουν μαζί τους γάμους τους.

Τρίτη 18/6 Επεισόδιο 162

Ο Σίμος καταλαβαίνει ότι η Μιράντα γνωρίζει για την Αμαλία και τον Ντίνο και της μιλάει άσχημα, εκείνη τον χαστουκίζει και φεύγει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Βύρωνας πηγαίνει να βρει τη Ματούλα στο κελί της: «Μην ανησυχείς, μάλλον αύριο θα βγεις», την καθησυχάζει, ενώ οι αστυνόμοι διαβάζουν το ημερολόγιο του Χρήστου, όπου ομολογεί τα εγκλήματα όλων και ο Σωτήρης προτρέπει τον Δημοσθένη να ομολογήσει για να αποφυλακιστεί καθώς βρέθηκε το ημερολόγιο του Πολύζου. Στο μεταξύ, ο Μάρκος φιλάει παθιασμένα την Πιπίτσα, ενώ ο Αποστόλης κάνει πρόταση γάμου στη Μάγια κι εκείνη δέχεται συγκινημένη.

Ο Παράδεισος των Κυριών Σίμος Αμαλία

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος ενημερώνει την Αμαλία: «Η Μιράντα θα βρισκόταν με τον Σίμο», προβληματίζοντας πολύ την Αμαλία. Λίγο μετά η Αμαλία βλέπει τη μητέρα της σε άσχημη κατάσταση, αλλά η Μιράντα δικαιολογείται: «Δεν έχω κάτι, είμαι έτσι για την κυρία Ματούλα» και δεν της αναφέρει καθόλου τον Σίμο, ανησυχώντας κι άλλο την Αμαλία. Στο μεταξύ, η Ζαχαρούλα λέει στους υπόλοιπους: «Εχω κάνει τάμα να παντρευτώ εκεί που παντρεύτηκε ο Πασχάλης», όμως η εκκλησία έχει διαθεσιμότητα μόνο αυτή την Κυριακή και σπεύδουν να βγάλουν άδειες.

Παράλληλα, πηγαίνει η Μιράντα στον Ντίνο και του λέει: «Πρέπει να πείσουμε την Αμαλία να μην πάει στον Σίμο γιατί θα της αποκαλύψει ότι ξέρει πως θα φύγουν μαζί». Ο Σαρηγιάννης ενημερώνει τη Βικτώρια ότι ο Πολύζος είναι νεκρός και ότι η αστυνομία έχει το ημερολόγιό του που την καίει και παραιτείται από δικηγόρος της.

Δείτε επίσης: 4 θάνατοι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς - Οι τρεις με όπλο ενώ ο ένας από φυσικά αίτια

Τετάρτη 19/6 Επεισόδιο 163

Ο Θωμάς ρωτάει τη Σύρμω πότε θα ανακοινώσουν στα παιδιά τον δικό τους γάμο και εκείνη του λέει: «Δεν πρόκειται να κάνω καμία κουβέντα πριν παντρευτούν τα παιδιά μου». Ο Ντίνος, κουρέλι, ζητάει συγγνώμη από τη Μιράντα για το μυστικό σχέδιο που έχουν με την Αμαλία και εκείνη τον προτρέπει: «Πάρε την Αμαλία και φύγετε νωρίτερα, πριν μάθει ότι γνωρίζω κι εγώ και ο Σίμος τα πάντα».

Στο μεταξύ, ο Πάρης ζητάει από τον Αποστόλη να τον βοηθήσει με τον Μπουραντά που δεν κάνει πίσω, ενώ ο Χριστόφορος ζητάει συγγνώμη από τη Στέλλα που τον παρακαλεί να μην τη διώξει. Την ίδια ώρα, η Πιπίτσα μαζί με τη Γεωργία τρώνε το πρωινό που ετοίμασε ο Μάρκος και η Πιπίτσα εκμυστηρεύεται στη Γεωργία: «Ο πατέρας σου μου ζήτησε να τα ξαναβρούμε».

Η Ολγα και ο Ντίνος δίνουν τα χέρια και πηγαίνουν για τα συμβόλαια του «Παραδείσου», ενώ ο Σίμος, έξαλλος, τηλεφωνεί και λέει στην Πολυξένη: «Πες στην Αμαλία να έρθει να με δει». Ταυτόχρονα, ο Ντίνος πηγαίνει στο σπίτι της Αμαλίας και την πείθει να μην πάει να δει τον Σίμο, ενώ λίγο μετά ο Πάρης ζητάει τη βοήθειά της για το παιδί, εκείνη όμως του κλείνει την πόρτα.

Παράλληλα, η Γεωργία ανακοινώνει σε όλους στον «Παράδεισο» πως είναι και πάλι έγκυος, ενώ η Δάφνη εκμυστηρεύεται στον Μεμά, με δάκρυα στα μάτια: «Ο πατέρας μου δεν θέλει καν να σε γνωρίσει και με απείλησε ότι θα με αποκληρώσει αν σε παντρευτώ», ο Μεμάς όμως την καθησυχάζει: «Εσύ με ενδιαφέρεις, όχι η περιουσία σου».

Στο μεταξύ, η Αμαλία λέει στη Ματούλα και τη Στέλλα πως μπορούν να μείνουν στο σπίτι της όσο θέλουν, ενώ η Σύρμω προτείνει στην Πιπίτσα να κρατάει η ίδια το μωρό στο ζαχαροπλαστείο για να δουλεύει εκείνη στον «Παράδεισο». Την ίδια στιγμή, ο Σίμος ζητάει από τον Ρένο: «Θέλω να πας στην Αμαλία και να της πεις ότι ξέρω τα πάντα κι εγώ και η Μιράντα», τελικά όμως ο Σίμος αποδρά, αφού ο φρουρός δέχεται την προσφορά του.

Πέμπτη 20/6 Επεισόδιο 164

Ο Πασχάλης βλέπει τον Φώτη απογοητευμένο με την Πολυξένη και του λέει: «Να της μιλήσεις όταν τη δεις στους γάμους της Ζαχαρούλας και του Μεμά». Στο μεταξύ, η Μιράντα λέει για μια ακόμα φορά στον Ντίνο: «Να φύγετε με την Αμαλία όπως το είχατε σχεδιάσει, σαν να μην έμαθα ποτέ τίποτα», αλλά ο Ντίνος διστάζει: «Δεν μπορώ, δεν το αντέχω» και αποφασίζει να φύγει κρυφά μόνος του στην Ουάσιγκτον, ενώ λίγο αργότερα λέει στον Βύρωνα: «Λυπάμαι που δεν θα είμαι στον γάμο σου. Θέλω να μου κλείσεις όλες τις εκκρεμότητες».

Την ίδια ώρα, η Ολγα ενημερώνει τη Δωροθέα για τι έχει συμβεί κι εκείνη αποφασίζει να επιστρέψει, ενώ ο Λεβί λαμβάνει τη φωτογραφία που του έστειλε ο Ρένος και είναι πια σίγουρος ότι ο Σίμος είναι ο γιος του. Ταυτόχρονα, η Πιπίτσα επιστρέφει στον Μάρκο να κάνουν μια νέα αρχή, ενώ η Ζαχαρούλα με τον Βύρωνα και η Δάφνη με τον Μεμά ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στο μεταξύ, ο Μεμάς λέει στον Πάρη ότι είδε τη μητέρα του να συνομιλεί με τον Ντίνο και ο Πάρης κινητοποιείται άμεσα να μάθει τον λόγο. Παράλληλα, ο Ντίνος είναι έτοιμος να φύγει και αφήνει δύο γράμματα στο συρτάρι του και το ένα είναι για την Αμαλία. Η Μιράντα υποψιάζεται τη συμπεριφορά του, ψάχνει στο γραφείο του, παίρνει το γράμμα που προορίζεται για την Αμαλία και τρέχει να της το δώσει.

Ετσι η Αμαλία μαθαίνει την πικρή αλήθεια και ντρέπεται τη Μιράντα: «Κοριτσάκι μου, τρέξε να τον βρεις πριν φύγει και να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι», της λέει. Στο μεταξύ, ο Λεβί επιστέφει στην Ελλάδα, επισκέπτεται τον Σίμο στο κρατητήριο και του λέει: «Είσαι γιος μου κι εγώ θα σε γλιτώσω από τη φυλακή», λίγο μετά όμως ο Σίμος το σκάει και αναζητά μαινόμενος την Αμαλία. Δεν τη βρίσκει, φεύγει και πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου όπου έχει φτάσει και ο Πάρης και ετοιμάζεται να σκοτώσει την Αμαλία. Ωστόσο μπαίνει μπροστά ο Πάρης και τρώει τη σφαίρα!