Παγιδευμένοι (17/6): Ο Ιάσονας είναι αδίστακτος - Τους παγιδεύει όλους και τρομοκρατεί την Άννα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (17/6): Ο Ιάσονας είναι αδίστακτος - Τους παγιδεύει όλους και τρομοκρατεί την Άννα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Παγιδευμένοι, λίγο πριν δούμε τον Δημήτρη να πέφτει νεκρός. Με την Άννα προσπαθούν να ζήσουν ευτυχισμένοι, ωστόσο, τα γεγονότα δεν τους το επιτρέπου....

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 67

Ο Αλέκος βρίσκεται στο κρατητήριο, αφού ο Ιάσονας καταφέρνει να τον παγιδεύσει, ενώ ο Δημήτρης λέει για την εξέλιξη των ερευνών του στον λάθος άνθρωπο κι αυτό μπορεί να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

Ύστερα από το βίντεο που προβλήθηκε στη δικαστική αίθουσα, με τον Ιάσονα να δίνει εντολές στον Κώστα για το πώς θα παγιδεύσει τον Δημήτρη, ο νεαρός δικηγόρος ανακρίνεται. «Φοβάμαι να μιλήσω. Θα τα πω όλα αν μου εξασφαλίσετε την ακεραιότητά μου», λέει στον νέο εισαγγελέα ο οποίος τον προτρέπει να πει όσα ξέρει. Οταν παίρνει τις εγγυήσεις του, αρχίζει και λέει: «Ο πατέρας μου είναι ο Αλέκος Χατζής. Έκανα ό,τι μου ζήτησε. Με χρησιμοποίησε. Σχεδίασε τα πάντα με τον αρχηγό της μαφίας. Ηταν δικηγόρος του για 23 χρόνια. Ήθελαν να κλέψω τα αρχαία και παράλληλα να παγιδεύσω τον Δημήτρη Μαρκέτο. Ναι, εγώ τα έκανα όλα αλλά ακολουθούσα οδηγίες για να με αγαπήσει».

Ο Αλέκος μετά από αυτή την κατάθεση βρίσκεται στη φυλακή και η υπερασπιστική γραμμή του ετοιμάζεται μέσω της νέας του συνηγόρου, Αννας Ροδίτη! Η ομολογία, όμως, του Ιάσονα θα τον φέρει σε αδιέξοδο. Την ίδια στιγμή η Υβόννη, που έχει μετανιώσει για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Ιάσονα, έχει καταφύγει τρομαγμένη στο σπίτι της Ειρήνης. Ο Δημήτρης με τη σειρά του βρίσκεται στην αναζήτηση της σπείρας των αρχαιοκάπηλων, μαζί με τον Ανδρέα, πλησιάζοντας αρκετά κοντά στα ίχνη τους. Αργότερα, ένα επαγγελματικό ταξίδι - αστραπή Δημήτρη και Αννας θα τους φέρει όλους πιο κοντά στη σύλληψη των εγκληματιών, αλλά και πιο κοντά στον κίνδυνο, καθώς ο εχθρός τους είναι εκεί έξω και παραμονεύει.