Η γη της ελιάς: Δυσάρεστη είδηση για τους τηλεθεατές - Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Ολοκληρώνεται σύντομα αυτός ο κύκλος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς: Δυσάρεστη είδηση για τους τηλεθεατές - Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Η γη της ελιάς είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, ωστόσο όπως όλες, σύντομα θα ρίξει αυλαία, μιας που πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με όσα έχουν εξομολογηθεί οι πρωταγωνιστές, αλλά και όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το φινάλε, μάλιστα, θα είναι δραματικό (δείτε εδώ το spoiler της Άντζελας Γκερέκου). Πότε, θα προβληθεί αυτό ωστόσο;

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως οι μέρες και οι ώρες προβολής λιγοστεύουν. Την Κυριακή που πέρασε 16 Ιουνίου δεν προβλήθηκε επεισόδιο όπως συνήθως και το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή που έρχεται 23/6. Από τη Δευτέρα 17/6 μέχρι και την Πέμπτη 20/6 θα προβληθούν οι νέες εξελίξεις για να έρθει το τέλος την επόμενη εβδομάδα.

Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Τα τέσσερα επεισόδια, δηλαδή, θα παίξουν την τελευταία εβδομάδα του Ιούνη, από τη Δευτέρα 24/6 μέχρι και την Πέμπτη 27/6 όπου θα προβληθεί το τέλος. Τα καλά νέα είναι πως θα υπάρξει και τέταρτη σεζόν και αγαπημένος πρωταγωνιστής του σίριαλ έχει ήδη επιβεβαιώσει πως θα συνεχίσει στο νέο κύκλο.

Δείτε επίσης: «Την έδιωξα! Χωρίζουμε» - Δύο γυναίκες διεκδικούν τον ίδιο άντρα και ένα ζευγάρι "ξεφεύγει" ερωτικά

Ο λόγος για τον Τάσο Ιορδανίδη, ο οποίος ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 7/6 στην εκπομπή Στούντιο 4 και μιλώντας για την αγάπη που υπάρχει στην ομάδα του σίριαλ και στην συνέχεια επιβεβαίωσε τα ευχάριστα για τον ρόλο του.

«Η Ελιά συνεχίζεται, θα είμαι και τον 4ο χρόνο», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Στη Γη της ελιάς οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Οι σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί από τον πιο μεγάλο στον πιο μικρό. Έχω πάρει και δυο παιδιά από τη σειρά και παίζουν στο θέατρο. Χαιρόμαστε που βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι έχουν ταυτιστεί πάρα πολύ με τους χαρακτήρες οι άνθρωποι. Ζούνε μέσα από τα βιώματα των χαρακτήρων. Είναι λες και είμαστε μέλη της οικογένειάς του, αυτό πιστεύω έχει επιτευχθεί», είπε σε άλλο σημείο ο Τάσος Ιορδανίδης.