Ο παράδεισος των κυριών (18/6): «Το ήξερες! Δεν το πιστεύω!» - Η Μιράντα χτυπάει τον Σίμο μέσα στην φυλακή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (18/6): «Το ήξερες! Δεν το πιστεύω!» - Η Μιράντα χτυπάει τον Σίμο μέσα στην φυλακή

Καθηλωτικά είναι τα τελευταία επεισόδια της σειράς Ο παράδεισος των κυριών. Ο Σίμος συναντιέται με την Μιράντα που γνωρίζει για Αμαλία και Ντίνο, την ίδια ώρα που ο δικηγόρος της Βικτώριας παραιτείται από την υπεράσπιση της καθώς στο ημερολόγιο του ο Χρήστος Πολύζος αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα του ίδιου και τα δικά της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 162

Ο Σίμος καταλαβαίνει ότι η Μιράντα γνωρίζει για την Αμαλία και τον Ντίνο και της μιλάει άσχημα, εκείνη τον χαστουκίζει και φεύγει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Βύρωνας πηγαίνει να βρει τη Ματούλα στο κελί της: «Μην ανησυχείς, μάλλον αύριο θα βγεις», την καθησυχάζει, ενώ οι αστυνόμοι διαβάζουν το ημερολόγιο του Χρήστου, όπου ομολογεί τα εγκλήματα όλων και ο Σωτήρης προτρέπει τον Δημοσθένη να ομολογήσει για να αποφυλακιστεί καθώς βρέθηκε το ημερολόγιο του Πολύζου. Στο μεταξύ, ο Μάρκος φιλάει παθιασμένα την Πιπίτσα, ενώ ο Αποστόλης κάνει πρόταση γάμου στη Μάγια κι εκείνη δέχεται συγκινημένη.

Ο Παράδεισος των Κυριών Σίμος Αμαλία

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος ενημερώνει την Αμαλία: «Η Μιράντα θα βρισκόταν με τον Σίμο», προβληματίζοντας πολύ την Αμαλία. Λίγο μετά η Αμαλία βλέπει τη μητέρα της σε άσχημη κατάσταση, αλλά η Μιράντα δικαιολογείται: «Δεν έχω κάτι, είμαι έτσι για την κυρία Ματούλα» και δεν της αναφέρει καθόλου τον Σίμο, ανησυχώντας κι άλλο την Αμαλία. Στο μεταξύ, η Ζαχαρούλα λέει στους υπόλοιπους: «Εχω κάνει τάμα να παντρευτώ εκεί που παντρεύτηκε ο Πασχάλης», όμως η εκκλησία έχει διαθεσιμότητα μόνο αυτή την Κυριακή και σπεύδουν να βγάλουν άδειες.

Παράλληλα, πηγαίνει η Μιράντα στον Ντίνο και του λέει: «Πρέπει να πείσουμε την Αμαλία να μην πάει στον Σίμο γιατί θα της αποκαλύψει ότι ξέρει πως θα φύγετε μαζί». Ο Σαρηγιάννης ενημερώνει τη Βικτώρια ότι ο Πολύζος είναι νεκρός και ότι η αστυνομία έχει το ημερολόγιό του που την καίει και παραιτείται από δικηγόρος της.

Δείτε επίσης: 4 θάνατοι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς - Οι τρεις με όπλο ενώ ο ένας από φυσικά αίτια