Ψυχοκόρες 25/6: «Δεν είσαι ο πραγματικός μου πατέρας!» - Ο ένας πεθαίνει από σφαίρα κι άλλος θάβεται στο χώμα

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες 25/6: «Δεν είσαι ο πραγματικός μου πατέρας!» - Ο ένας πεθαίνει από σφαίρα κι άλλος θάβεται στο χώμα

Το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου στο κανάλι του ΑΝΤ1 παίζουν οι Ψυχοκόρες με ένα επεισόδιο "φωτιά". Δύο θάνατοι, κλάματα και ένα μυστικό που βγαίνει στη φόρα θα συνταράξουν τους τηλεθεατές για ακόμη μία φορά, λίγο πριν το τέλος (δείτε εδώ και τα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας).

Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη 25/6, στη σειρά Ψυχοκόρες - Επεισόδιο 51

Βικτωρία και Δεσποινιώ πηγαίνουν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία οι καλεσμένοι επιδίδονται και σε κυνήγι, καθώς η πρώτη θέλει να «πουλήσει» τη Δεσποινώ σε έναν άντρα πολύ μεγαλύτερό της. Ο άντρας εντυπωσιάζεται που βλέπει την κοπέλα και δέχεται να την πάρει μαζί του και σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. «Θα χαρώ να σας συνοδεύσω όπου θέλετε, συγχωρέστε με που δεν μιλάω πολύ, απλά είμαι κουρασμένη», του λέει, ενώ με την άκρη του ματιού της βλέπει τον Τάσο Μέρμηγκα μπροστά της.

Το ίδιο πολύ σοκάρεται και εκείνος, όμως προσπαθεί να της μιλήσει. Η Δεσποινιώ μέσα της αποφασίζει να τον κάνει να πονέσει που την παράτησε στη χειρότερη φάση της ζωής της. Ετσι, όταν εκείνος της λέει πόσο όμορφη είναι, η κοπέλα απαντά: «Ελπίζω να χαίρεσαι. Δικό σου είναι το οικοδόμημα, θα πρέπει να είσαι περήφανος». Ο Τάσος αποφασισμένος για όλα, της λέει να φύγουν την ίδια στιγμή και να αφήσουν όλους και όλα πίσω τους. Η απάντησή της όμως, τον καθηλώνει. «Καλύτερα πόρνη, παρά μαζί σου», του λέει και φεύγει. Ο άντρας μη έχοντας να ελπίζει σε κάτι άλλο, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Πηγαίνει στο πεδίο των βολών και μια σφαίρα τον βρίσκει στην καρδιά.

Οταν ο άντρας που πλήρωσε για να χαρεί τη συντροφιά της Δεσποινιώς, τη βλέπει να πέφτει πάνω στον νεκρό και γεμάτο αίματα Τάσο, καταλαβαίνει πως η καρδιά της ανήκει σε άλλον άντρα και αποφασίζει πως δεν μπορεί να την πάρει μαζί του στο ταξίδι του, γεγονός που ανακοινώνει στη Βικτωρία. Η τελευταία εξαγριώνεται και αποφασίζει να την πάει στο σπίτι της Μαρί.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι της Μάγιας και του Παύλου, ο Λεωνίδας μαθαίνει πού έχει μπλέξει ο γιος τους Ερμής και προσπαθεί να τους το πει για να τους προετοιμάσει. Και όσο η Βασιλική με τη βοήθεια της Χριστίνας θάβει τον πατέρα της με δάκρυα στα μάτια, ο Παύλος έχει μια πολιτική πρόταση η οποία θα τον βοηθήσει να αποκτήσει μια χάρη σε πολιτικούς εξόριστους. Το πένθος είναι τεράστιο για τη Βασιλική, ενώ προσπαθεί να πηγαίνει καθημερινά στο μέρος που κείτεται ο Ασημάκης Πολύζος.

Ο Χατζής το καταλαβαίνει και διατάζει τη Χριστίνα να πάρει δραστικά μέτρα για την κοπέλα. Εκείνη όμως το καθυστερεί. Για την ακρίβεια, για πρώτη φορά η Χριστίνα θα βρεθεί σε δίλημμα αφού έχει αποφασίσει να στηρίξει τη Βασιλική. Οταν μάλιστα μαθαίνει πως θα πάρει μετάθεση, οργανώνει σχέδιο για να βοηθήσει τη Βασιλική να βρεθεί εκτός εξορίας. Μεταξύ άλλων, σε μια μεταξύ τους κουβέντα, η γυναίκα τής αποκαλύπτει πως γνωρίζει τη Βικτωρία Μαρόγλου και η Βασιλική παραδέχεται πως αυτή φταίει που χωρίστηκε με τις αδελφές της. Λίγο αργότερα ο Χατζής δίνει εντολή στη Χριστίνα να σκοτώσει τη Βασιλική.

Η Φρόσω μαθαίνει από τον Γιωργή πως ο Βελλής γνωρίζεται με την Αμαλία, ενώ εκείνος προσπαθεί να μονιάσει μαζί της με απώτερο σκοπό τα αρχαία. «Εμείς οι δύο μπορούμε να βγάλουμε πολλά λεφτά, αρκεί να κινηθείς γρήγορα και έξυπνα, Φρόσω. Με τα λεφτά που θα βγάλεις από τα αρχαία δεν θα έχεις ποτέ κανέναν ανάγκη στη ζωή σου», της εξηγεί και η κοπέλα παρά τον θυμό της δείχνει να το σκέφτεται.

Την ίδια ώρα στην Αθήνα, στο σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση, καταφτάνει ο Σώτος μεθυσμένος και λέει σε όλους πως θέλει να μιλήσουν. Οταν ο πατέρας του και η μητέρα του σταθούν απέναντί του και ξεκαθαρίσει σε όλους ποια είναι η πραγματική του μητέρα, τα προβλήματα θα ξεκινήσουν ανάμεσα στη Νέλλα και τον Κοσμά. «Νέλλα, τι είπε το παιδί; Τι αηδίες είναι αυτά που ακούω;», θα τη ρωτήσει, αλλά όταν παρατηρήσει το ένοχο ύφος της, θα γίνει έξαλλος. Θα φύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει, ενώ η γυναίκα του θα πει στην Αρχοντούλα να φύγει για πάντα από το σπίτι τους και να μη γυρίσει να κοιτάξει ποτέ πίσω. Η Νέλλα χάνει τους δύο αγαπημένους της άντρες και δεν έχει πού να στραφεί.

Παρακαλεί λοιπόν τον γιατρό της να της χορηγήσει λίγο όπιο. Ειδικά όταν βλέπει τον Σώτο να φεύγει από το σπίτι. «Μη φύγεις, αγόρι μου. Σε λατρεύω. Δεν θα αντέξω να ζω σε αυτό το σπίτι χωρίς εσένα και τον πατέρα σου. Είστε οι μόνοι άνθρωποι που έχω στη ζωή μου. Μείνε σε παρακαλώ», τον ικετεύει, αλλά εκείνος δεν δείχνει να την καταλαβαίνει. Μετέωρη μένει όμως και η Μαρίκα που βλέπει ξανά τη ζωή της να αλλάζει. Ετσι, μην μπορώντας να μένει άλλο σε αυτό το σπίτι, ζητά από τη Μαργαρίτα να της βρει εργασία ως ψυχοκόρη κάπου αλλού. Η μαγείρισσα του σπιτιού θα της πει χωρίς δισταγμό πως δουλεύει στο σπίτι του διπλωμάτη Πολίτη και πως εκείνος ψάχνει γυναίκα για να την πάρει μαζί του στην Αμερική. Η Μαρίκα το σκέφτεται για λίγο και αποφασίζει να γίνει εκείνη κυρία Πολίτη. Η συνάντηση μαζί του την ενθουσιάζει.

Δείτε επίσης: Η Δεσποινιώ με σύφιλη - Κάνει έρωτα με τον Κοτρώτση!