Απόψε 7/7, θα προβληθεί το μεγάλο φινάλε της σειράς, Άγιος έρωτας. Ο Αργύρης και η Χλόη μαθαίνουν την αλήθεια για την κόρη τους και γίνονται θηρία ανήμερα, ζητώντας εκδίκηση από τα πρόσωπα που κάποτε εμπιστευόντουσαν με κλειστά μάτια. Παράλληλα, η Σοφία βάζει μπροστά το σχέδιό της, ενώ ένας πυροβολισμός θα προκαλέσει αναστάτωση,
Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, Άγιος έρωτας
Επεισόδιο 150
Δείτε επίσης: Δανάη Παππά: Η αποκάλυψη για την ερωτική σκηνή με τον Γκοτσόπουλο στον Άγιο έρωτα – «Έχουμε χημεία»
Οι αντοχές του Κυριάκου δοκιμάζονται, καθώς παραμένει έγκλειστος στις φυλακές της Αμφισσας, ωστόσο ο Πέτρος τον διαβεβαιώνει πως η ώρα της δικαίωσής του πλησιάζει: «Είναι ξεκάθαρο πως σου έστησαν παγίδα. Θα τα αποκαλύψουμε όλα, κάνε υπομονή», του λέει. Η Χριστίνα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το παιχνίδι της Σοφίας και προειδοποιεί τον Τάσο να μείνει μακριά. Την ίδια ώρα, ο πατήρ Νικόλαος στην Αθήνα παραδίνεται ταπεινωμένος στη μοίρα του, έτοιμος να αντιμετωπίσει την Ιερά Σύνοδο. Λίγο πριν μπει όμως για την απολογία του, ο δεσπότης τού παραδίδει μία επιστολή που ίσως αλλάξει τα πάντα.
Στο παρελθόν έχουν υπάρξει ιερωμένοι που κατάφεραν να παντρευτούν παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει όρκους αγαμίας. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι θα παραμείνουν για όλη τους τη ζωή απλοί ιερείς, χωρίς να έχουν το δικαίωμα κανενός ιερατικού αξιώματος. Ο Νικόλαος νιώθει ευγνώμων που θα μπορεί να παραμείνει στους κόλπους της Εκκλησίας που τόσο αγαπάει και παράλληλα να είναι μαζί με τη Χλόη.
Ο Αργύρης, θέλοντας να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, επισκέπτεται τον Μανώλη στη φυλακή, ζητώντας του βοήθεια για ν’ αποκτήσει όπλο. Κι ενώ ο πατήρ Νικόλαος επιστρέφει γεμάτος ενθουσιασμό για να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τη Χλόη, η απόφαση του Αργύρη να εκδικηθεί όσους του στέρησαν την κόρη του, πυροδοτεί μια αλυσίδα ανεξέλεγκτων εξελίξεων. Ο Αργύρης με όπλο απειλεί τον Παύλο και απαιτεί να του πει πού είναι η κόρη του. Ο Παύλος τότε «καρφώνει» τον Νικόλαο: «Ο παπάς ξέρει πού είναι το παιδί. Αυτός τα κανόνισε όλα», του αποκαλύπτει ο Μαρκόπουλος.
Την ίδια ώρα κι ενώ η Χλόη συνεχίζει να κάνει σχέδια με τον πατέρα Νικόλαο προκειμένου να καταφέρουν να είναι μαζί, οι φωνές του Αργύρη την κάνουν να πάει στο σαλόνι όπου βρίσκεται όλη η οικογένεια μαζεμένη. «Τι συμβαίνει;» ρωτάει εκείνη και ο Αργύρης τής αποκαλύπτει: «Η κόρη μας ζει. Ανοιξα τον τάφο της και ήταν άδειος. Την έδωσαν για υιοθεσία και μας είπαν ψέματα ότι πέθανε όταν γεννήθηκε». Η Χλόη πάει να τρελαθεί. «Μα κάναμε την κηδεία». «Δεν υπάρχει τίποτα στον τάφο. Ολοι το ήξεραν! Ο πατέρας σου, η μάνα σου, η Βιργινία και ο πατήρ Νικόλαος που το διοργάνωσε όλο αυτό», της λέει και ο κόσμος της καταρρέει.



">
">
">
">
">
">
">