Η σειρά «Αύριο» που θα προβάλλεται στην ΕΡΤ είναι η πρώτη ιστορία διάσωσης στην ελληνική τηλεόραση που καταγράφει σε σχεδόν πραγματικό χρόνο την αγωνιώδη διάσωση ενός ζευγαριού που χάνεται σε έναν ποταμό και είναι γυρισμένη σε φυσικό περιβάλλον, με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή του γάμου τους, η Ελληνογαλλίδα φωτογράφος μόδας Μαριάν παρασέρνει τον άνδρα της Αντρέα, διευθυντή διαφημιστικής εταιρείας, σε ένα ταξίδι-αστραπή στον Λούσιο ποταμό, αφού έχει αναλάβει να τον φωτογραφίσει για μια μεγάλη καμπάνια. Η Ειρήνη, η αδελφή του Ανδρέα, και ο Γιάννος, ο πατέρας της Μαριάν, αναλαμβάνουν να μείνουν με την κόρη του ζευγαριού. Ο Λάζαρος και η Σοφία, που εργάζονται στο ποτάμι, προσπαθούν να αποτρέψουν το ζευγάρι να πλησιάσει στις όχθες λόγω των βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών. Η Μαριάν όμως δεν τους ακούει. Μπαίνει με την κάμερά της μέσα στο νερό και ο Ανδρέας ακολουθεί για να την τραβήξει έξω. Τότε όμως ένα φυσικό φράγμα σπάει και τόνοι νερού ξεχύνονται στο ποτάμι. Ο Ανδρέας και Μαριάν δέχονται το ορμητικό κύμα που τους παρασέρνει πριν προλάβουν να βγουν. Το πλημμυρισμένο ποτάμι τούς παίρνει μαζί του και τα σώματά τους χωρίζονται.

Καταφθάνουν οι πρώτοι διασώστες

Μαριάν και Ανδρέας βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο και προσπαθούν να μην πνιγούν και να βγουν έξω, ενώ ο ένας δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο άλλος. Η Μαριάν έχει τραυματιστεί στο γόνατο και στο κεφάλι, αλλά καταφέρνει να αναρριχηθεί σε μια όχθη κοντά στο δάσος. Ο Ανδρέας έχει χτυπήσει στον ώμο και στα πλευρά και βγαίνει με μεγάλη προσπάθεια σε μια βραχώδη όχθη. Ο Λάζαρος και η Σοφία προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους μάταια. Ενημερώνουν άμεσα τον Στάθη, τον επικεφαλής της τοπικής πυροσβεστικής, και τον Μηνά, διοικητή της τοπικής αστυνομίας, και αρχίζει η επιχείρηση διάσωσης. Η Ειρήνη, στην Αθήνα, φροντίζει μαζί με τον Γιάννο τη μικρή Αννα, που περιμένει τηλέφωνο από τους γονείς της. Χωρίς να γνωρίζει την τύχη των αγνοουμένων, ο Στάθης επιχειρεί να οργανώσει την έρευνα. Ο Λάζαρος και η Σοφία εμπλέκονται σθεναρά καθώς γνωρίζουν το ποτάμι καλύτερα και καλούν τους πρώτους εθελοντές διασώστες. Οι πρώτοι άνδρες της πυροσβεστικής κατεβαίνουν στο ποτάμι. Η κατάβαση είναι δύσκολη, αφού το νερό έχει ανέβει και είναι πολύ ορμητικό.