Σήμερα, Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, η σειρά της ΕΡΤ, Ηλέκτρα, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με καινούργιο επεισόδιο και οι εξελίξεις σε αυτό αναμένεται να είναι καταιγιστικές.
Οι εξελίξεις στη νέα ανάρτηση της σειράς Ηλέκτρα στην ΕΡΤ
Η καταδίκη της Ηλέκτρας ξεκινά ένα γαϊτανάκι αντιδράσεων, καθώς όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να περάσει στην αντεπίθεση, και δεν είναι ο μόνος. Ο Νικήτας θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την αθωώσει… μέχρι πού είναι ικανός όμως να φτάσει; Στο μεταξύ, η Νεφέλη έχει να αντιμετωπίσει την κατακραυγή της οικογένειάς της, και κυρίως, της Δανάης, η οποία έχει απασφαλίσει απέναντι σε όλους και όλα. Θα καταφέρει να βάλει μια τάξη στο χάος που επικρατεί, ή θα βουλιάξει κι εκείνη; Πίσω στην Αρσινόη, ο Μίμης αρνείται να το βάλει κάτω και συνεχίζει κανονικά την παρακολούθηση της Καρτάλη.
Διαβάστε επίσης: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι (27/11): O Φωκάς παίρνει στα χέρια του φωτογραφίες της Ιουλίας με τον Κίμωνα
Μια συνομιλία της Φιόνας με τον Βρεττό και μια αναφορά στον «γιο τους», θα αποτελέσει το έναυσμα για να αρχίσουν να σκαλίζουν πάλι την υπόθεση. Πλησιάζει η στιγμή της αλήθειας; Κι ενώ ο Χάρης και ο Νικόλας συμμαχούν, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αθωώσουν την Ηλέκτρα, η Σοφία και ο Τέλης επιστρέφουν στο νησί. Τα μπλεξίματα όμως για τις οικογένειας Χατζή και Νικολαΐδη δε φαίνεται να τελειώνουν εκεί: υπάρχει η πιθανότητα η Σοφία να είναι έγκυος;
">
">
">
">
">
">
">
">