Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Να μ’ αγαπάς, οι απειλές σε Φωτεινή και Λευτέρη συνεχίζονται, αφού οι Καλλιγάδες πιστεύουν πως τα δίδυμα είχαν σκοπό να τους καταστρέψουν. Την ίδια ώρα, η Ζωή κάνει απολογισμό των λαθών της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Να μ’αγαπάς

Επεισόδιο 37

Δείτε επίσης: Να μ’αγαπάς: Η Φωτεινή πυροβολεί τον Ορφέα!

Ο Λευτέρης με τη Φωτεινή είναι δεμένοι σε μια αποθήκη και σε διαφορετικά δωμάτια. Εκεί φτάνουν ο Θεόφιλος, μαζί με τον Χάρη και τον Ορφέα. Ο τελευταίος ζητάει να μιλήσει μόνος του με τη Φωτεινή:

«Πήγα κόντρα σε όλους, την οικογένειά μου, τον πατέρα μου, τη δουλειά μου, τα αδέλφια μου. Και τελικά για σένα ήμουν απλά ένα σχέδιο για τα χρήματα. Πού να πάει το μυαλό μου πως πίσω από αυτό το αγγελικό πρόσωπο κρυβόταν ο Σατανάς. Το πιο δύσκολο απ’ όλα ξέρεις ποιο είναι; Πως με κοίταζες μέσα στα μάτια και μου αράδιαζες όλα αυτά τα ψέματα. Λοιπόν, λέγε τώρα, ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το καλοστημένο σχέδιο; Ποιος σας έβαλε να μας πλησιάσετε;», της λέει και η Φωτεινή έχει μείνει άφωνη απ’ όσα της λέει. «Δεν μπορεί να πιστεύεις αυτά για εμένα! Αποκλείεται να είσαι εσύ ο Ορφέας, που αγάπησα. Κανείς δε μας έβαλε να κάνουμε τίποτα. Απλά θέλαμε η Ζωή να μας αναγνωρίσει σαν παιδιά της, ούτε χρήματα θέλαμε, ούτε περιουσίες, ούτε τίποτα», του λέει με δάκρυα η κοπέλα. «Θα πονέσεις, όπως πόνεσα κι εγώ», της λέει ο νεαρός και φεύγει, προσπαθώντας να συγκρατήσει την οργή του, αλλά και την απογοήτευσή του, καθώς την αγαπάει ακόμα. Στο μεταξύ, ο Χάρης παίρνει το αίμα του πίσω και αρχίζει να βαράει ανελέητο τον δεμένο Λευτέρη.

Κι ενώ ο Θεόφιλος αγωνιά να κρατήσει τον έλεγχο, ένα δημοσίευμα που δείχνει τον Ορφέα και τη Φωτεινή να φιλιούνται φέρνει αναταραχή. Ο Χάρης πανηγυρίζει μιας και το σχέδιό του πέτυχε, ενώ ο Ορφέας συντρίβεται και πιστεύει πως η Αννα το έστησε όλο αυτό.

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!