Τελειωμό δεν έχει το θράσος και το μίσος της Σοφίας για τη Ζωή και δε λέει να ηρεμήσει, αν δεν την κάνει να πληρώσει. Ιδιαίτερα, αφότου ανακάλυψε πως ο Αγγελος έχει στο δωμάτιό του κρεμασμένο το πορτρέτο της Ζωής! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη σειρά, Να μ’αγαπάς.

Από την πρώτη στιγμή, που τα δίδυμα έκαναν την εμφάνισή τους στις ζωές των Καλλιγά, η Σοφία δεν έδειξε να τους έχει συμπάθεια. Αν και η αλήθεια είναι πως δεν έχει σε κανέναν άνθρωπο συμπάθεια, ωστόσο για τα δύο παιδιά η καχυποψία της ήταν ιδιαίτερα ισχυρή. Αυτή αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο, όταν βλέπει μια μέρα τη Νικαίτη να έχει πέσει στα πόδια του Λευτέρη, ενώ παράλληλα μαθαίνει πως η γιαγιά είχε δώσει ένα πανάκριβο δαχτυλίδι της στη Φωτεινή. Το μεγάλο καμπανάκι, όμως, χτυπάει, όταν ψάχνοντας τα πράγματα της Φωτεινής, βρίσκει την ταυτότητά της, όπου στο όνομα μητρός γράφει «Ζωή». Η αδίστακτη γυναίκα αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη και στη γειτονιά, που μεγάλωσαν τα δύο παιδιά, για να βρει τι συμβαίνει στα αλήθεια.

Πράγματι πάει εκεί, βρίσκει μια κυρία στη γειτονιά και τη ρωτάει για τη Φωτεινή και τον Λευτέρη. Η γυναίκα αυτή αμέσως της απαντάει: «Πονεμένα παιδιά! Χάσανε το σπίτι τους, πέθανε η γιαγιά τους κι έφυγαν στο Ναύπλιο». Η Σοφία τη ρωτάει: «Οι γονείς τους;» και η κυρία απαντάει: «Ο πατέρας τους είναι στη φυλακή και η μητέρα τους τα παράτησε, μόλις τα γέννησε». Το δεύτερο σοκ για τη Σοφία έρχεται, όταν της λέει πως το όνομα της μάνας τους είναι «Ζωή». Η Σοφία έχει πια όλα τα στοιχεία, που θέλει, στα χέρια της. Επιστρέφει στο Ναύπλιο και μιλώντας ανοιχτά στη Ζωή της λέει: «Αν δεν μου γράψεις το μερίδιο του σπιτιού, ο άνδρας σου θα μάθει πως τα μούλικα είναι δικά σου», της λέει και αναγκάζει τη Ζωή να το κάνει. Η αδίστακτη γυναίκα νιώθει πια ισχυρή μετά από πολλά χρόνια, που αναγκάστηκε να ζει στη σκιά του ξάδελφού της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, που με δόλο είχε κλέψει ο θείος της.

Δείτε επίσης: Να μ’αγαπάς: Ο Θεόφιλος μαθαίνει πως τα δίδυμα είναι παιδιά της Ζωής – Την πετάει με τις κλωτσιές

Να μ'αγαπάς Σοφία Άγγελος Ζωή

Το ξέσπασμα ζήλια & η αρχή του τέλους στη σειρά Να μ’αγαπάς

Η Σοφία περιχαρής, που πια έχει καταφέρει να αποκτήσει το μερίδιο του σπιτιού της, πάει απρόσκλητη στο σπίτι του Αγγελου, ο οποίος λείπει. Εκείνη εισβάλει με το έτσι θέλω και λέει στον βοηθό του πως τον περιμένει. Ο Αχιλλέας ενημερώνει τον Αγγελο, αλλά ο τελευταίος του λέει: «Ασ’ τη, θα βαρεθεί και θα φύγει». Οση ώρα η Σοφία περιμένει, αποφασίζει να κάνει βόλτες στα δωμάτια του σπιτιού, μέχρι που μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα του Αγγελου και αντικρίζει στον τοίχο κρεμασμένο το πορτρέτο της Ζωής. Σοκαρισμένη, τρέχει να ενημερώσει τον ξάδελφό της: «Χαϊβάνι! Η άλλη στα φοράει με τον συνεργάτη σου και εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Η Ζωή στα φοράει κανονικά με τον Αγγελο. Εχει στο δωμάτιό του κρεμασμένο το πορτρέτο της, να… με το συμπάθιο, ένας πίνακας».

Ο Θεόφιλος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει, τρέχει προς το σπίτι του Αγγελου και ορμάει στο δωμάτιό του. Ομως, αντικρίζει έναν άλλον πίνακα και μονολογεί: «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, Σοφία». Σε flashback, θα δούμε πως ο Αχιλλέας είχε προλάβει να αλλάξει τον πίνακα της Ζωής μ’ έναν άλλον. Επιστρέφει στην έπαυλη και ο Αγγελος ουρλιάζει στη Σοφία: «Μ’ έκανες ρεζίλι στον άνθρωπο, δεν ήξερα τι να πω. Αυτόν τον πίνακα είχε κρεμασμένο στον τοίχο του», της λέει και της δείχνει τη φωτογραφία. Η Σοφία μένει με το στόμα ανοιχτό, σίγουρη για ό,τι είδε. Θυμώνει, που όλοι την περνάνε για τρελή κι έτσι, το βράδυ, αποφασίζει να πει μπροστά σε όλους την αλήθεια για τη Ζωή και τα δίδυμα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/TiVi Σίριαλ

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!