Οι αποψινές (16/2) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Porto Leone, έρχονται για να συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό καθώς τα νέα, συνταρακτικά γεγονότα αλλάζουν για πάντα τις ζωές των χαρακτήρων. Τι θα συμβεί απόψε;
Οι αποψινές (16/2) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Porto Leone
Επεισόδιο 32
Η Aλεξάνδρα χαμογελά χαιρέκακα γεμάτη ικανοποίηση. Εχουν περάσει μόνο λίγα λεπτά από τη στιγμή που ανακοίνωσε σε όλους πως ο Γρηγόρης είναι ο δολοφόνος του γιου της και πως η οικογένεια Βούλγαρη έκανε νύφη της ένα από τα κορίτσια του Ηλία Καπετανάκου. Απαντες είναι σοκαρισμένοι και ο Γρηγόρης άφαντος. Εξαφανίστηκε λίγο μετά τις ανακοινώσεις της και ο Ορέστης με τον Ντίνο ψάχνουν με μανία να τον βρουν. Σοκαρισμένη είναι και η Γαλήνη και δεν διστάζει να τα βάλει με τον Γιάμαρη που της έκρυψε τόσα στοιχεία. «Για να σε προστατεύσω το έκανα και το ξέρεις καλά. Ναι, η Αγγελική ήταν κορίτσι του Καπετανάκου, όμως από τη στιγμή που έμπλεξε με τον Γρηγόρη, τον αγάπησε με όλη της την καρδιά. Αν στο έλεγα, τα πράγματα θα είχαν άσχημη εξέλιξη», της λέει κι εκείνη τον παρακαλεί να σωπάσει.
«Αυτή είναι, Σπύρο, η κακή εξέλιξη των πραγμάτων. Αν μου είχες πει πως η Αγγελική δούλευε για λογαριασμό των Καπετανάκων, τώρα δεν θα είχαν γίνει όλα αυτά. Δεν θα είχε ξεφτιλιστεί το όνομά μας, δεν θα είχε εξαφανιστεί ο γιος μου», του απαντά και τον παρακαλεί να φύγει από μπροστά της. Οντως ο άνδρας φεύγει και πηγαίνει στην Αλεξάνδρα με θάρρος. Εκείνη τον ρωτά με ειρωνεία αν συμβαίνει κάτι και τότε ο Γιάμαρης την προειδοποιεί πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία εναντίον της.
Τα νέα δεν αργούν να φτάσουν και στον Ηλία, ο οποίος αποφασίζει να καλύψει τα νώτα του. Η γυναίκα του μόλις έχει καταστρέψει την οικογένεια Βούλγαρη, αλλά αυτό που μετράει για εκείνον είναι πως πλέον ξέρει τον δολοφόνο του γιου του, Στράτου, και ετοιμάζεται για τα αντίποινα. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης αγνοείται και κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πού μπορεί να έχει πάει. Ούτε καν η Αγγελική, που χάνεται κι εκείνη μέσα στο σκοτάδι.

Την ίδια στιγμή, η Κοραλία στην προσπάθειά της να στείλει τα παιδιά της Βίκυς σε ένα ασφαλές μέρος, βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο που είναι έτοιμος να υπερασπιστεί το δίκιο της γυναίκας.
Ωρες αργότερα, η Αλεξάνδρα συναντά τον Καπετανάκο και τον ρωτά αν είναι ευχαριστημένος τώρα που κατάλαβε τον λόγο που συνεργάστηκε με την Αντζελα αλλά και τον Στελάρα. «Τώρα ξέρεις ποιος σκότωσε τον γιο μας, Ηλία, όμως υπάρχει και κάτι ακόμα που πρέπει να γνωρίζεις. Η Λένα έχει γεννήσει το παιδί του Στράτου. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Γρηγόρης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον γιο μας και τον σκότωσε. Για την τιμή της αδελφής του έγιναν όλα. Τώρα που ξέρεις την αλήθεια, θέλω να είσαι προσεκτικός», του επισημαίνει. Στο μεταξύ, η Βούλα πηγαίνει να συναντήσει τον Ορέστη με την ελπίδα πως θα ξεκινήσει μια νέα σελίδα στη σχέση τους.






">
">
">
">