Το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου στο κανάλι του ΑΝΤ1 παίζει η νέα αγαπημένη κωμική σειρά VΙΠ Καλά Γεράματα που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης) και υπόσχεται άφθονο γέλιο.

Τι θα δούμε απόψε 16/10 στο VΙΠ Καλά Γεράματα – Επεισόδιο 3

Ο Φώτης καταφθάνει στη μονάδα διεκδικώντας με ψεύτικη ταυτότητα τη θέση του παλιού συντηρητή. Εκείνος σύντομα γνωρίζει τον κόσμο του γηροκομείου βάζοντας στόχο την πλούσια Λουκία, που μπορεί να τον αποκαταστήσει.

Την ίδια στιγμή, οι φιλοξενούμενοι της μονάδας αποφασίζουν να καψονάρουν τον νεοσύλλεκτο Φώτη, προκειμένου να καταλάβουν τι καπνό φουμάρει. Όσο συμβαίνουν αυτά, ο Θεόφιλος κάνει μια προσπάθεια να γίνει πιο κοινωνικός, παίζοντας τάβλι με τον Σωτήρη.

Παράλληλα, ο Κοντορούσης κάνει μια κίνηση να διεκδικήσει ερωτικά την Τζωρτζίνα, με αφορμή μια απαιτητική εργασία για την οποία ζητάει τη βοήθειά του. Στη βραδιά «μελέτης» όμως που ο Κοντορούσης την πέφτει στη Τζωρτζίνα, γίνεται μάρτυρας ο Αντώνης.

Φωτογραφία από την σειρά VΙΠ Καλά Γεράματα