Η Σμαράγδα Καρύδη φαίνεται πως είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού «Τα τετράγωνα των αστέρων», το οποίο θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά”, η γνωστή ηθοποιός έχει υποδεχτεί θετικά την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης και βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει τη σχετική συμφωνία.
Ύστερα από διαβουλεύσεις με τα στελέχη της ΕΡΤ, η ίδια φαίνεται να είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για την παρουσίαση της αναβίωσης του θρυλικού παιχνιδιού της δεκαετίας του ’80. Αν όλα προχωρήσουν όπως αναμένεται, η ηθοποιός -που έχει αποδείξει το ταλέντο της στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών- θα γίνει η τρίτη παρουσιάστρια στην ιστορία του «Τα τετράγωνα των αστέρων».
Θυμίζουμε πως την αυλαία του τηλεπαιχνιδιού είχε ανοίξει η Μαρία Αλιφέρη, η οποία έμεινε αξέχαστη για το χαρακτηριστικό της «σας αγαπώ». Στη συνέχεια, τη σκυτάλη είχε πάρει ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος παρουσίασε την εκπομπή τη δεκαετία του 2000 στο Mega, αν και η εκδοχή εκείνη δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία.
Αυτή την περίοδο, η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση των εννέα «αστέρων» που θα πλαισιώσουν το τηλεπαιχνίδι, με τις θέσεις αυτές στο παρελθόν να έχουν καλυφθεί από εμβληματικά πρόσωπα, όπως ο αξέχαστος Μίμης Φωτόπουλος και ο Νίκος Παπαναστασίου.
Δείτε επίσης: Σμαράγδα Καρύδη: Ψέλλισε δύο λέξεις και έφυγε – Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου