Εικόνες: Σάρωσε σε νούμερα η χθεσινή 21/11 εκπομπή του Τάσου Δούση στο Opentv

Το δυναμικό κοινό μίλησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες: Σάρωσε σε νούμερα η χθεσινή 21/11 εκπομπή του Τάσου Δούση στο Opentv

Αστείρευτη επιτυχία είχε το χθεσινό επεισόδιο της αγαπημένης ταξιδιωτικής εκπομπής του Opentv, Εικόνες παρά το γεγονός πως έπαιζε σε επανάληψη. Ο κορυφαίος δημοσιογράφος - εκδότης, Τάσος Δούσης, κατάφερε να δώσει άλλον αέρα στην late night ζώνη του σταθμού με το ταξίδι του στο Λας Βέγκας (πάρτε εδώ μια γεύση) αφού σύμφωνα με τα νούμερα που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB βρέθηκε πρώτος στην προτίμηση του δυναμικού κοινού!

Αυτά είναι τα χθεσινά 21/11 νούμερα της εκπομπής "Εικόνες"

Συγκεκριμένα με lead in 14,3 από το J2us από το πρώτο κιόλας τέταρτο πήγε στο 14,5 ενώ συνέχισε με 15 και 7,4 καταλήγοντας στο σύνολο του δυναμικού να σημειώσει 12,8% ενώ ο ανταγωνισμός απέναντι κατέρρεε με το Ραντεβού στον αέρα του ΣΚΑΙ να κάνει 7,9%, το Εφιάλτης στην Κουζίνα στον ALPHA που έπαιζε επίσης σε επανάληψη να κάνει 5,7 και τέλος το Fun with Dick and Jane στον ΑΝΤ1 να πιάνει μόνο το 7,2%.

Τάσος Δούσης: Νέα δεδομένα για τις Εικόνες στο Opentv

Η πιο αγαπημένη και πετυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση, που ταξιδεύει στις πέντε ηπείρους και μοιράζεται με το κοινό μοναδικές εμπειρίες μέσα από την συχνότητα του Open, επιστέφει με νέο κύκλο επεισοδίων!

Τι ώρα και τι μέρα θα προβάλλονται οι Εικόνες του Τάσου Δούση στο Opentv

Τα νέα συναρπαστικά οδοιπορικά, από την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή θα προβάλλονται στις 20:00 το βράδυ, εμπλουτίζοντας κι ενισχύοντας το πρόγραμμα του σταθμού.

Είκοσι ολοκαίνουργιες εκπομπές με αξιοθέατα, ιδιαίτερες ιστορίες πολιτισμού και νέους προορισμούς από την Ελλάδα και κορωνοϊού επιτρέποντος από το εξωτερικό, θα γεμίσουν την οθόνη με μοναδικά χρώματα και φυσικά, ξεχωριστές εικόνες.

Εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο Youtube για περισσότερες μαγευτικές εικόνες.