Στεφανίδου - ALPHA: Τα νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα του T-Live είναι... δυστυχώς αυτά!

Δεν πήγε καλά αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στεφανίδου - ALPHA: Τα νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα του T-Live είναι... δυστυχώς αυτά!

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 7/12 η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την συχνότητα του ALPHA με τη νέα της εκπομπή, T-Live, - δείτε εδώ το κατακόκκινο φόρεμα που φόρεσε - και η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB, το κοινό δεν... ανυπομονούσε τόσο να την δει.

Η μάχη φέτος στην τηλεθέαση είναι πολύ σκληρή σε όλες τις ζώνες αλλά ειδικά στην πρωινή που παίζουν πολύ δυνατά ονόματα. Σε αυτή την ζώνη προστέθηκε, λοιπόν, φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία αν κρίνουμε από τα νούμερα της πρεμιέρας που άγγιξε το 11,8% στο δυναμικό κοινό, θα έχει την τύχη της Δανάης Μπάρκα, δηλαδή τα μονοψήφια δεν θα αργήσουν να φανούν.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 12,3
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 17,4
  • Mega: Πάμε Δανάη 3,8
  • ALPHA: T-Live 11.8
  • Open: Ευτυχείτε 13.1
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 8.9

Τατιάνα Στεφανίδου: Φέρνει τα πάνω κάτω στον Alpha - Οι αλλαγές στην νέα της εκπομπή, T-Live

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα με το T-Live και το πρωί της Κυριακής εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha ώστε να αποκαλύψει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Αφού μίλησαν για την συνεργασία που είχαν πριν πολλά χρόνια στον Ant1, η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε στα συναισθήματα της για το νέο της ξεκίνημα το οποίο θα είναι και πολύ διαφορετικό.

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι κάτι καινούριο για εμένα. Τρελό άγχος. Είναι κάτι τελείως καινούριο διότι μου προτάθηκε από τον ALPHA να κάνω μια εκπομπή, η οποία θα έχει ως κύρια βάση την ενημέρωση. Βεβαίως πάντα είχα ως βάση την ενημέρωση. Ακόμα κι όταν έκανα πριν 20 χρόνια gossip, ακόμα και τότε. Και η κοινωνική εκπομπή βάση το ρεπορτάζ είχε. Αυτό όμως είναι ακόμα πιο ενημερωτικό. Έχουμε ετοιμάσει λοιπόν κάτι που είναι πολύ γρήγορο, έχουμε ετοιμάσει κάτι στο οποίο έχουμε εκμεταλλευτεί όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει ο ALPHA».

«Εδώ λοιπόν επειδή είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που βγαίνω από σταθμό, και επειδή υπάρχουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες ξεχωριστές, προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε όλες και να βγάλουμε μία διαφορετική εικόνα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια. Δείτε τη εδώ να ποζάρει στο στούντιο της εκπομπής της.

Παράλληλα, η Τατιάνα Στεφανίδου συμπλήρωσε στην πρωινή εκπομπή πως «το T Live θα είναι διαφορετική από αυτό που έχουν δει. Δεν θα έχει καναπέ για παράδειγμα. Έχω να βγάλω εκπομπή δίχως καναπές, δεν ξέρω πόσα χρόνια. Με χαρακτηρίζει αυτός ο καναπές. Θα είμαι όρθια και κάποια στιγμή θα μπαίνει κι ένα τραπέζι».

«Θα είναι μια εκπομπή, αρκετά διαφορετική από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει από μένα. Και εύχομαι να αρέσει» κατέληξε.