Πρώτο θέμα στις ειδήσεις οι φωτιές - Αυτό το κανάλι προτιμούν οι τηλεθεατές για να ενημερώνονται

Βγήκε πρώτα στα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής 8/8

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώτο θέμα στις ειδήσεις οι φωτιές - Αυτό το κανάλι προτιμούν οι τηλεθεατές για να ενημερώνονται

Εδώ και 7 ημέρες η Ελλάδα μας καίγεται και εννοείται πως η τηλεόραση ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο με έκτακτα δελτία για όλες τις εξελίξεις. Ωστόσο, την ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, κάθε βράδυ, οι τηλεθεατές επιλέγουν ένα συγκεκριμένο κανάλι που εμπιστεύονται.

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων

Για την Κυριακή 8/8, πρώτο στις επιλογές του κοινού βρέθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open. Αν και κονταροχτυπήθηκε αρκετά με το ΣΚΑΙ κατάφερε να κλέψει την πρωτιά με 12,9% στο δυναμικό κοινό.

Open νουμερα τηλεθέασης φωτιά

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 8,3
  • ALPHA: Νews, 8,9
  • STAR: News, 8,2
  • ΣΚΑΙ: News, 12,8
  • OPEN: News,, 12,9
  • Mega: News, 10,3

Νέο επεισόδιο προπηλακισμού στην ρεπόρτερ του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη

Τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας προσπαθεί να καλύψει με το ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος του OPEΝ, Ελευθερία Σπυράκη. Ωστόσο, η ίδια, δέχτηκε ξανά "επίθεση".

Λίγες μέρες μετά την τραμπουκική επίθεση που δέχτηκε μαζί με το συνεργείο του καναλιού στη Βαρυμπόμπη σειρά, η ίδια δυστυχώς δέχτηκε ξανά παρόμοιο επεισόδια.

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Σπυράκη βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας και όσο κάλυπτε το ρεπορτάζ της, προπηλακίστηκε από κάτοικο η οποία με φτυάρι στο χέρι την έσπρωξε να την απομακρύνει από το σημείο που στεκόταν, λέγοντας της πως στο σημείο εκείνο ήταν το σπίτι της.