Σάστισαν στον ALPHA με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα της (4/10) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το Style me up προστέθηκε στην καθημερινότητά μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάστισαν στον ALPHA με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα της (4/10) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ανανεωμένη, άκρως αδυνατισμένη με ένα κολλητό λευκό σύνολο εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4/10 στην πρεμιέρα του Style me up, στον ALPHA, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά δεν φαίνεται πως καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ιδιαίτερα.

Ναι, ήταν η πρώτη φορά που είναι αναγνωριστική, ναι δεν μπορούμε να κρίνουμε από τώρα πως θα πάει αλλά... η ιστορία έχει δείξει πως όταν ένα project ξεκινάει χαμηλά, σπανίως θα απογειωθεί... Μονοψήφια μυριζόμαστε αλλά μην μας πουν πως το γκαντεμιάσαμε κιόλας!

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Style me up πρεμιέρα ALPHA ηλιάνα παπαγεωργίου νούμερα τηλεθέασης

Τέλος πάντων, την ώρα προβολής της Ηλιάνας απέναντι παιζόταν στον ΑΝΤ1 δελτίο ειδήσεων που έκανε 21,5% όπως και στο Mega αντίστοιχα που έκανε 16,5%! Το Style me up ούτε που πλησίασε τον ανταγωνισμό αφού έκλεισε στο δυναμικό κοινό με 10,2%!

Αυτά τα ποσοστά ξυπνούν αναμνήσεις μάλλον στην Ηλιάνα από το Pop up... Για να δούμε πως θα πάει. Πάντως της πάει περισσότερο, να τα λέμε κι αυτά!

«Τους πρώτους μήνες της καριέρας μου δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη»

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/10) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως ξεκίνησε στον χώρο του μόντελιγνκ αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε.

«Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα οικονομικό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις χρόνια για να το πληρώνεις. Θα πρέπει κι οικονομικά να μείνεις και σε ράντζο. Πρέπει να κάνεις διαφημίσεις για να μην τρέχεις για τρεις και εξήντα. Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα.

Στη Νέα Υόρκη έκανα καλή διαχείριση. Τους πρώτους μήνες της καριέρας δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη. Έπρεπε να κάνω οικονομία, έπαιρνα το λεωφορείο και το μετρό».