Άσχημα νέα για το MasterChef 6 λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό

Απίστευτη πτώση για την τηλεθέαση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για το MasterChef 6 λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό

Πολύ σκούρα τα έχει βρει το MasterChef 6 στην τηλεθέαση της prime time ζώνης, ειδικά όταν ορισμένες Πέμπτες προβάλλεται λόγω έκτακτων αλλαγών το Survivor 5 που είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος μαζί και με την σειρά, Σασμός. Το ριάλιτι μαγειρικής βλέπει σταδιακή πτώση στα ποσοστά.

Πολλές φορές το παιχνίδι έχει βγει τρίτο σε νούμερα, την ώρα που το STAR πίστευε πως θα το κάνει το πιο δυνατό πρόγραμμα...

Η τηλεθέαση του MasterChef 6

Χθες Πέμπτη 19/5, το MasterChef 6 σημείωσε 12% όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ενώ σε γενικό σύνολο 8,8%. Αν συνεχίσει έτσι σε νούμερα δεν το βλέπουμε να έρχεται και 7ος κύκλος..

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

  • Σασμός 24,2%
  • Γη της Ελιάς 24,1%
  • Survivor 19,3%
  • Άγριες Μέλισσες 16,6%
  • MasterChef 8,8%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

  • Σασμός 22,5%
  • Survivor 18%
  • Γη της Ελιάς 17,2%
  • Άγριες Μέλισσες 15,1%
  • MasterChef 12%

Τι είδαμε χθες 20/5 στο MasterChef 6

Το βράδυ της Πέμπτης 19/5 οι παίκτες του MasterChef είχαν κληθεί να ολοκληρώσουν την τελευταία τους ομαδική διαδικασία. όμως κανείς δεν περίμενε ότι η πίεση θα κατακλύσει την αρχηγό της Κόκκινης ομάδας και πως η Ελπίδα θα καταρρεύσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελπίδα ρωτήθηκε σε ποιον θα ήθελε να αφιερώσει την προσπάθεια της και εκείνη στο άκουσμα της συγκεκριμένης ερώτησης πλάνταξε: «Και εκεί που λες πως τελειώνουν τα κλάματα… Πανάθεμα σε, τελευταία ομαδική! Αυτό το πιάτο είναι αφιερωμένο στον μπαμπάκο μου, στην τεράστια για μένα προσπάθεια που έχω κάνει για να είμαι εδώ»

«Αγαπώ πολύ την οικογένεια μου και μου έχουν λείψει υπερβολικά! Αυτό σήμερα είναι όλο αφιερωμένο. Ε, πανάθεμα σε» συμπλήρωσε, συγκινημένη, η Ελπίδα Μορφούλη.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στη δοκιμασία, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως αναμενόταν γιατί ο ήλιος τους χάλασε τα σχέδια. Η τελευταία ομαδική δοκιμασία έχει ξεκινήσει και οι παίκτες καλούνται να μαγειρέψουν σε ένα υπέροχο τοπίο. όμως όταν ο ήλιος έδεσε πίσω από την λίμνη τα πράγματα δυσκόλεψαν.

Η τοποθεσία που βρίσκονταν οι κριτές και το crew γέμισε με κουνούπια, λόγω της στασιμότητας του νερού, ενώ τα έντομα έκαναν πάρτυ δίπλα στην λίμνη.

Μάλιστα όταν η Ελπίδα έδωσε το τελευταίο πιάτο του επεισοδίου βλέπουμε σμήνη από έντομα γύρω από τα κεφάλια των σεφ, ειδικά στα κοντινά τους πλάνα

Φυσικά, όλα αυτά τα ζωύφια βρέθηκαν και στα πιάτα των κριτών, γεγονός που τους δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο. Και όπως ήταν αναμενόμενο όλο αυτό των πανδαιμόνιο εντόμων δεν έμεινε απαρατήρητο από το Twitter που τρόλαρε τους κριτές όσο δεν πάει.