Τηλεθέαση MasterChef 6 - Πόσο έφτασαν τα χθεσινά (31/5) νούμερα τηλεθέασης του πρώτου ημιτελικού

Ίσως γίνει η ανατροπή στον τελικό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση MasterChef 6 - Πόσο έφτασαν τα χθεσινά (31/5) νούμερα τηλεθέασης του πρώτου ημιτελικού

Άλλο ένα επεισόδιο Mastechef, προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 31/5 στη συχνότητα του Star, ωστόσο όπως έγινε γνωστό στα νούμερα τηλεθέασης, μάλλον δεν το είδαν και πολλοί! Το ριάλιτι μαγειρικής κατάφερε να φτάσει στο δυναμικό κοινό το 13,9% όμως άλλα προγράμματα που παίζουν απέναντί του όπως το Survivor, ο Σασμός και οι Άγριες Μέλισσες το πέρασαν σαν σίφουνας μπροστά (δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης 31/5), με την επιτυχημένη σειρά του Alpha να σημειώνει 23,3%!

Αναλυτικά τα τέταρτα

Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής μπορεί στο δυναμικό κοινό να σημείωσε 13/9% ωστόσο στα τέταρτα κατάφερε να φτάσει έως το 14.6...

  • 9.9
  • 9.5
  • 12.0
  • 14.6
  • 13.2
  • 11.3

Το Twitter "λυτρώθηκε" με τους δυο φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Το τέλος του MasterChef 6 είναι γεγονός καθώς η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έφτασαν στην τελική ευθεία του μαγειρικού ριάλιτι. Έτσι, οι δυο φιναλίστ είναι μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό καθώς και οι δυο θέλουν το πολυπόθητο έπαθλο όπου πέρα από τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, ο νικητής αναμένεται να πάρει και το χρηματικό έπαθλο.

Τόσο η Καλλιόπη Μπεζαντέ όσο και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έχουν κλέψει για τα καλά τις καρδιές τους μιας και η αποθέωσή τους στα social είναι γεγονός.