Τηλεθέαση (22/5) μετά τις εκλογές - Ποια εκπομπή από την πρωινή ζώνη άφησε όλες τις άλλες πίσω της

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τηλεθέαση (22/5) μετά τις εκλογές - Ποια εκπομπή από την πρωινή ζώνη άφησε όλες τις άλλες πίσω της

Τελευταία βλέπουμε, πως έχει αναδιαμορφωθεί πλήρως το τηλεοπτικό τοπίο με τις εκπομπές να έχουν επικεντρωθεί σε ό,τι αφορά τη θεματολογία τους στις εκλογές και στο πρώτο αποτέλεσμα, που έβγαλε τη Νέα Δημοκρατία μπροστά με συντριπτική διαφορά (δείτε εδώ αναλυτικά).

Έτσι λοιπόν, μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή 21/5 στις κάλπες, τη Δευτέρα 22/5 είδαμε τις περισσότερες εκπομπές να επικεντρώνονται στα κόμματα και στα όσα συνέβησαν με την ψήφο του κοινού.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως στον ΣΚΑΪ είδαμε και μία αλλαγή με το Πρωινό μας να μη βγαίνει στον αέρα και στη θέση του να βλέπουμε τους ''Αταίριαστους'', οι οποίοι διακρίνονται στη ενημέρωση.

Τα νούμερα τηλεθέασης της πρωινή ζώνης για τη Δευτέρα (22/5)

Σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης και την απήχηση το Super Κατερίνα πήρε για μία ακόμη φορά την πρωτιά με το 15,5% (12,9 11,8 17,2 13,7 20,0 16,9 17,8 18,1 15,8 14,0 16,7 11,0), καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα δέχεται μεγάλο προβάδισμα από το Happy Day, που προηγείται και βγήκε και εκείνο πρώτο στη ζώνη του με 19%.

Δείτε επίσης: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, αλήθεια! Χάσαμε την...» - "Σφαγή" στη Super Κατερίνα με τον Μουρατίδη μετά τις εκλογές

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,2
  • ALPHA: Super Κατερίνα 15,5
  • ΑΝΤ1: Το πρωινό 15,4
  • STAR: Breakfast at star 7,1
  • OPEN: Εκλογές 2023 4,8
  • MEGA: Πάμε Δανάη 14,4

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.