Τέλος ο Νίκος Μάνεσης από τον ALPHA - Τα νούμερα τηλεθέασης της τελευταίας του εκπομπής

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος ο Νίκος Μάνεσης από τον ALPHA - Τα νούμερα τηλεθέασης της τελευταίας του εκπομπής

Αυλαία έριξε χθες Κυριακή 9/7 η ενημερωτική εκπομπή του ALPHA, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση. Σταμάτησαν για καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού από Σεπτέμβρη, ώστε να γεμίσουν μπαταρίες να κάνουν τις βουτιές τους και να επιστρέψουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

«Κυρίες και κύριοι, σας ευχαριστούμε που μας υπομείνατε φέτος. Να έχετε καλό καλοκαίρι. Είτε κάνετε λίγες ή περισσότερες διακοπές, να προσέχετε τους αγαπημένους σας και τους εαυτούς σας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από εμένα, από τον Χρήστο, από τα παιδιά εδώ τη συμμορία. Κάνουμε πάσα στο δελτίο ειδήσεων, φιλιά, καλό καλοκαίρι», είπε ο παρουσιαστής, Νίκος Μάνεσης αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν έλειψαν ωστόσο και οι απρόσμενοι επισκέπτες! Στο πλατό εισέβαλε η Κιάρα, η σκυλίτσα ενός εκ των συνεργατών του και ξεκίνησε τα παιχνίδια! Έκανε τις βόλτες του στο πλατό και ο Μάνεσης, την έχρισε συμπαρουσιάστρια.

«Εσύ τώρα δεν καταλαβαίνεις αυτά τα οποία λέω, το αντιλαμβάνομαι... αλλά δεν έχω να σου δώσω και τίποτα να φας» είπε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής και είπε σε άλλο σημείο «Μπορείς να μη σαλιώνεις τη μπάλα; Πατινάρει το σκυλί, να της αλλάξεις ζαντολάστιχα».

Η τηλεθέαση του φινάλε της εκπομπής, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση

Σε τηλεθέαση δυναμικού κοινού η τελευταία εκπομπή του Νίκου Μάνεση, σημείωσε 19,7% και σε τέταρτα 10.8 - 13.1 - 17.1 - 21.0 - 23.7 - 21.9 - 23.0 - 21.8 - 21.7 - 19.9 - 20.2 - 22.2 - 19.4

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Οι δεκατιανοί 17.5
  • Mega: Μπάμπα μην τρέχεις (Ε) 10,1
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 19,7
  • OPEN: Κάθε μέρα σεφ (Ε) 5,2
  • ΑΝΤ1: Υγεία πάνω από όλα 5,3
  • ΕΡΤ: News room 4,9

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης του Σαββάτου

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.