Καλοκαίρι Μαζί: Η τηλεθέαση της πρεμιέρας στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Αναστασοπούλου απούσα

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Μαζί: Η τηλεθέαση της πρεμιέρας στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Αναστασοπούλου απούσα

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 10/7 η εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλοκαίρι μαζί, έχοντας στο τιμόνι της παρουσίασης τον Γιώργο Γρηγορίαδη, τον Νίκο Ρογκάκο και την Μαρία Αναστασοπούλου , μόνο που την τελευταία δεν την είδαμε ποτέ να καλημερίζει το κοινό και γενικά καθ'όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

«Καλό πρωινό καλό καλοκαίρι να έχουμε. 08:00 το πρωί ντάν καθημερινά μέχρι και τις 12:00 θα είμαστε εδώ! Η Μαρία Αναστασοπούλου μας την έκανε αλλά είχαμε λόγο...» - δείτε εδώ το λόγο που έλειπε από το πλατό.

Τι τηλεθέαση έκανε το Καλοκαίρι Μαζί;

Σε δυναμικό κοινό η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σημείωσε 10,8% ενώ σε τέταρτα έφτασε 13.1 - 15.8 - 9.9 - 11.3 - 12.3 - 11.1 - 13.3 - 12.6 - 12.7 - 10.7 - 13.3 - 10.4 - 6.4 - 4.9 - 5.9 - 8.5

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 14.4
  • ΑΝΤ1: Καλοκαίρι μαζί 10,8
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 7,5
  • EΡΤ: Συνδέσεις 8,8
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega (Ε) 8,1

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Σήμερα 11/7 η Αναστασοπούλου μπήκε στο πλατό

Όταν κάνεις σχέδια λένε, ο Θεός γελάει! Κάτι τέτοιο πρέπει να βίωσε και η Μαρία Αναστασοπούλου πριν από λίγα 24ωρα όταν αντί να βρεθεί το πρωί της Δευτέρας 10/7 στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής που θα συμπαρουσιάζει στον ΑΝΤ1, Καλοκαίρι Μαζί, παρακολουθούσε τους συναδέλφους της από το σπίτι λόγω δηλητηρίασης.

Το πρωί της Τρίτης 11/7, όμως, η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής δείχνοντας στα καλύτερά της!

«Καλό καλοκαίρι, έκπληξη, έκπληξη τι γίνεται; Να σας πούμε ότι έχουμε ξεκινήσει από το γραφείο με καλοκαιρινά τραγούδια! θα σε αφήσω δυο εβδομάδες για να πάω μια βόλτα! Έκλαψα αλλά τα έκλεισα...»