Με μονοψήφια οι πρεμιέρες του ΣΚΑΙ: Τι νούμερα έκαναν εχθές (11/9) Σκορδά, My Style Rocks, Σεφερλής και Φερεντίνος

Δεν πέρασαν καν την βάση του 10%

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Με μονοψήφια οι πρεμιέρες του ΣΚΑΙ: Τι νούμερα έκαναν εχθές (11/9) Σκορδά, My Style Rocks, Σεφερλής και Φερεντίνος

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ για τη νέα σεζόν θα μπορούσε να πει κανείς πως ξεκίνησε επίσημα εχθές, Δευτέρα 11/9, αφού 4 προγράμματα στα οποία φαίνεται πως στοιχημάτιζε και στοιχηματίζει πολύ έκαναν πρεμιέρα.

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή...

Οι πρεμιέρες του ΣΚΑΙ

Πρώτη, έκανε την αρχή η κούκλα Φαίη Σκορδά που για πρώτη φορά ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας μεσημεριανής εκπομπής αφού πλέον ξεκινάει με τη νέα της εκπομπή, Fay's time, στις 11:45. Το κοινό δεν φάνηκε να την περίμενε, ούτε να ανυπομονούσε αφού σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB έκανε μόνο 6,1% (3,4-6,1-6,6-6,4-5,9-6,2-5,6-8,5). Μπορεί να ευθύνεται σε κάποιο ποσοστό και το χαμηλό lead in που πήρε από τους Αταίριαστους αλλά...είπαμε...

Δεύτερη σε σειρά, ήρθε η Κατερίνα Καραβάτου με το λατρεμένο My Style Rocks και τις παρουσίες αυτού που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Παρά τα τόσα σχόλια που είχε στο twitter το hashtag #mystylerocksgr το ριάλιτι δεν πήγε παραπάνω από 8,6% (9,0-9,5-9,5-7,5-9,1-10,1-9,0-8,6-7,1-6,3).

Έπειτα, ακολούθησε ο Μάρκος Σεφερλής με το νέο παιχνίδι μαγειρικής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική μου», που ούτε κι αυτό θα λέγαμε ξετρέλανε το τηλεοπτικό κοινό αφού έπαιξε λίγο πιο χαμηλά απ' ότι το MSR, φτάνοντας το 8,4% (7,4-9,3-7,6-9,5-8,2). Παρά το κέφι του Μάρκου, δεν πήγε πολύ καλά αυτό.

Τέλος, ο Χρήστος Φερεντίνος επέστρεψε στο πρώτο του κανάλι μετά από χρόνια με το παιχνίδι «Μονομάχο» και θα μπορούσε να πει κανείς πως... κρατήθηκε σε ένα α ύψος αφού μπορεί να έκανε πρεμιέρα τελευταίος στο χθεσινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ αλλά σε σύγκριση με τα προηγούμενα project, τα πήγε καλύτερα κάνοντας 9,8% (9,0-8,8-10,5-10,7).

Να σημειωθεί πως ακόμα είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Σε μια εβδομάδα θα φανούν όλα...

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.