Ο Μονομάχος: Τι συμβαίνει με τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΣΚΑΙ

Τα πάνω κάτω...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο Μονομάχος: Τι συμβαίνει με τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΣΚΑΙ

Ο Χρήστος Φερεντίνος φέτος αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη και πολύ σημαντική αλλαγή στην ζωή του αφού μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, εν μια νυκτί, μάζεψε τα πράγματά του κι αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, γυρνώντας, ωστόσο, σε πολύ γνώριμα μέρη αφού στον ΣΚΑΙ πρωτοξεκίνησε την καριέρα του, περίπου το 1989.

Την Δευτέρα, λοιπόν, 11/9 έκανε πρεμιέρα με το τηλεπαιχνίδι Μονομάχος μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, μια πρεμιέρα που... δεν πήγε σίγουρα όσο καλά ευελπιστούσαν, τόσα το κανάλι, όσο και ο ίδιος παρουσιαστής, αφού τα μονοψήφια έκαναν πάρτι (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε). Κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε όμως;

Η επόμενη μέρα για τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΣΚΑΙ

Τα μονοψήφια της πρεμιέρας, όμως, σύμφωνα με όσα καταγράφονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB, δεν άργησαν να γίνουν διψήφια κι όσο περνούν οι ημέρες ο παρουσιαστής και το νέο του τηλεπαιχνίδι φαίνεται πως αναγνωρίζονται και αγαπιούνται όλο και περισσότερο από το τηλεοπτικό κοινό, φτάνοντας στο χθες, σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο Μονομάχος το απόγευμα της Πέμπτης 13/9 σημείωσε το πιο υψηλό μέχρι στιγμής ποσοστό του στο δυναμικό κοινό, το 13,7% (14,7-13,5-15,6-10,9), μοιράζοντας χαμόγελα στους ιθύνοντες που πίστεψαν από την αρχή αυτό το project.

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Τροχός της τύχης (Ε) 10,7
  • STAR: Cash or Trash (E) 9,7
  • ΑΝΤ1: Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες 9,2
  • ALPHA: Oικογενειακές ιστορίες (Ε) 10.6
  • MEGA: Live news 15.4
  • OPEN: Το μυστικό της πεταλούδας 4.2
  • ΣΚΑΙ: Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου 10,1
  • ΣΚΑΙ: Ο μονομάχος 13.7

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's time η οποία στην αρχή έκανε πολύ χαμηλά μονοψήφια (6,1%) αλλά σιγά σιγά φαίνεται πως την παρακολουθεί όλο και περισσότερος κόσμος (εχθές έκανε 10,6%). Όπως και να έχει, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα... Έχουμε ακόμα μέλλον για να... κρίνουμε...