Οι Πανθέοι: Σάρωσε η νέα σειρά του ΣΚΑΙ - Τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής (18/9) πρεμιέρας

Πρώτο στην prime time ζώνη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι: Σάρωσε η νέα σειρά του ΣΚΑΙ - Τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής (18/9) πρεμιέρας

Αγάπη ή έρωτας; Λογική ή συναίσθημα; Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι, φαίνεται πως άγγιξε πολλές «ευαίσθητες χορδές» των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής της, αφού την Δευτέρα 18/9 ο σταθμός του Φαλήρου κατάφερε να εκτοξευτεί στα ύψη εξαιτίας της (δείτε εδώ τα σχόλια των τηλεθεατών στο twitter).

Πρώτο το ΣΚΑΙ στην prime time ζώνη

Συγκεκριμένα η σειρά φαίνεται πως καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αφού κατάφερε να κάνει στο δυναμικό κοινό 15,1% (15,7-17,0-13,2-15,7-13,5) και να βγει πρώτη! Η ίντριγκα, τα οικογενειακά μπερδέματα και οι έρωτες είναι ένα μιξ που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος ειδικά όταν όλα αυτά συνδυάζονται με πολύ καλές υποκριτικές ικανότητες μιας και το cast των ηθοποιών που απαρτίζουν την σειρά είναι κορυφαίο!

Prime time

  • ΑΝΤ1: Σούλα έλα ξανά 7,9
  • ΑΝΤ1: Αθάνατοι 6,3
  • OPEN: Έρωτας φυγάς (Ε) 9,8
  • OPEN: Made in Italy 6.2
  • ALPHA: Tο σόι σου (Ε) 12.1
  • ALPHA: Οι χάντρες 6,4
  • STAR: Σε απόσταση ασφαλείας 6,3
  • ΣΚΑΙ: Οι Πανθέοι πρεμιέρα 15,1
  • MEGA: Ευτυχισμένοι μαζί (Ε) 14,9
  • ΕΡΤ: Η παραλία 11,3

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Spoiler alert! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της ανακάλυψης ότι υπάρχει ένα νόθο παιδί στην οικογένεια των Πανθέων. Ο Ανδρέας θα κάνει προσπάθειες να γεφυρώσει το χάσμα της γυναίκας του, Μάρμως, με την υπόλοιπη οικογένεια. Έτσι, θα ζητήσει από τον Κίτσο να αποτελέσει την πρώτη γέφυρα μεταξύ των Πανθέων και της συζύγου του. Η κηδεία του Στρατηγού Βλάση γίνεται με τις τιμές που του αξίζουν. Όλο το Γραμματικό δίνει το παρών αλλά ανάμεσα στον κόσμο υπάρχει και ένας άντρας που δεν τον ξέρει κανένας.

Η Πέλλα θα φύγει από τον Κίτσο και θα ζητήσει τη βοήθεια του Τέλη. Αυτός θα προσπαθήσει να της βρει πλαστά διαβατήρια για να τη φυγαδεύσει εκτός Ελλάδας. Η Πέλλα αφού του πει τι έγινε στη Θεσσαλονίκη και για ποιο λόγο την κυνηγάνε θα πάει εκεί που την στέλνει ο Τέλης για να πάρει τα χαρτιά της. Όμως, δεν μπορεί να υπολογίσει τι την περιμένει, σε εκείνη την κακόφημη περιοχή που θα βρεθεί μόνη της...

Ο Κίτσος εκλιπαρεί τον Ανδρέα να σώσει την τραυματισμένη Πέλλα χωρίς να την πάει στο νοσοκομείο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη Μάρμω. Όμως η ζωή της Πέλλας βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Ανδρέας θα αναγκαστεί να ρισκάρει πολλά περισσότερα από την υπόληψη και το κύρος του... Παράλληλα, ο Στάθης συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που να αποδεικνύουν την παρατυπία που έχει εντοπίσει στην εταιρεία του Βαλλίδη. Το όνομα ενός Αρμένη προμηθευτή θα του τραβήξει την προσοχή.

Η Δέσποινα, στο μεταξύ, έχει μάθει για τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η αδελφή της Μερόπη και για τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της και αποφασίζει να τη βοηθήσει. Τέλος, ο Ισίδωρος προσεγγίζει τη Μιρέλλα αναζητώντας τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα του, η Χρυσοστόμη προσπαθεί να τον αποτρέψει να σκαλίζει το παρελθόν, ενώ ο Μαρμάρης επιχειρεί με κάθε μέσο να τον πείσει να ξανανοίξει τα Μεταλλεία. Τα κλειστά μεταλλεία που κρατούν κρυμμένα τα μυστικά των Πανθέων εδώ και καιρό.

Ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις των αστυνομικών που καταζητούνε την Πέλλα. Ο Τέλης καταφέρνει τελικά να την φυγαδεύσει στο μαγαζί του. Ο Κίτσος ζητάει συγγνώμη από τον Ανδρέα που τον έφερε σε δύσκολη θέση και εκείνος, σε αντάλλαγμα, του ζητάει να φτιάξει το πορτραίτο της Μάρμως. Η Μάρμω όμως αρνείται να ποζάρει για τον Κίτσο. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στη Θάλεια την πρόθεση του να μπαρκάρει, εκείνη όμως τον παρακαλεί να το ξανασκεφτεί.

Οι επίμονες ερωτήσεις του Ισίδωρου για τη Μιρέλλα και της σχέσης της με τον πατέρα του προκαλούν την ανησυχία της Χρυσοστόμης ενώ οι υποψίες πως υπάρχει δεύτερη διαθήκη από τον Στρατηγό αρχίζουν και γίνονται εντονότερες.