Τηλεθέαση πρωινής ζώνης 31/10: 7 εκπομπές, μεγάλος ανταγωνισμός - Ο νικητής και οι ηττημένοι

Ποιος τερμάτισε πρώτος, πριν φύγει ο Οκτώβρης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Καθημερινός «πόλεμος» επικρατεί σε κάθε ζώνη της τηλεόρασης. Παρουσιάστριες και παρουσιαστές δίνουν συνεχώς τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να «στείλουν» στην κορυφή το projects τους αλλά... η πρώτη θέση είναι μια, όπως και η τελευταία.

Εχθές, Τρίτη 31/10, όντας η τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου, πάμε να δούμε πως τα πήγαν τα project της πρωινής ζώνης, μιας ζώνης με δύσκολο ανταγωνισμό. Επτά εκπομπές, ποια βγήκε πρώτη;

Πως διαμορφώθηκε η πρωινή ζώνη της Τρίτης 31/10

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα την πρωτιά για ακόμα μια φορά πήρε η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, αφού σημείωσε στο δυναμικό κοινό 17,1%. Αμέσως μετά ακολούθησε ο Γιώργος Λιάγκας και η εκπομπή Πρωινό, στον ΑΝΤ1, με 13,7% ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε το Breakfast At Star στο Star με 10.1%.

Πολύ κοντά του βρέθηκε και το Πάμε Δανάη, στο Mega, αφού σημείωσε 10,0%. Την πρώτη πεντάδα ολοκλήρωσαν οι Αταίριαστοι με 8,3% ανοίγοντας το δρόμο στα μονοψήφια...

Πρωΐαν σε είδον στην προτελευταία θέση με 4,0% και Πρωινό ΣουΣου στην τελευταία θέση με 2,3%. Φυσικά... όλα ανατρέπονται καθημερινά!

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 8,3
  • ALPHA: Super Κατερίνα 17,1
  • MEGA: Πάμε Δανάη 10,0
  • EΡΤ: Πρωίαν σε είδον 4,0
  • STAR: Breakfast at star 10,1
  • ΑΝΤ1: Το πρωινό 13,7
  • OPEN: Πρωινό ΣουΣού 2,3

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Διαβάστε εδώ τα ποσοστά των υπόλοιπων προγραμμάτων για όλη την ημέρα Τρίτη 31/10.