Σπίτι με το Mega: Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες 6/1 με τον Βασίλη Καρρά

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπίτι με το Mega: Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες 6/1 με τον Βασίλη Καρρά

Το MEGA θέλοντας να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά (δείτε τι συνέβη στο μνημόσυνο), το βράδυ του Σαββάτου 6/1 πρόβαλλε την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στο πλατό του Σπίτι με το Mega, όπου είχε χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό μια μαγική βραδιά.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση τους είχαν αναφέρει: «Σε μία από τις τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις, ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς, που «έφυγε» από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων, είχε προσφέρει μια μοναδική βραδιά στου τηλεθεατές του MEGA, παρέα με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Ήταν Σάββατο 6 Μαρτίου του 2021 όταν το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχτηκε για τελευταία φορά τον μεγάλο καλλιτέχνη. Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος ένωσαν τις δυνάμεις τους επί σκηνής και μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες, συγκίνηση και αξεπέραστες ερμηνείες.

Δίπλα τους σημαντικοί καλλιτέχνες που ένωσαν τις φωνές τους με τις δικές τους και μας χάρισαν σπουδαίες μουσικές στιγμές. Αυτό το Σάββατο 06/01 στις 22.10, οι τηλεθεατές του MEGA θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξανά αυτό το μοναδικό μουσικό πάντρεμα».

Πως τα πήγε όμως σε τηλεθέαση το Σπίτι με το Mega με τον μοναδικό Βασίλη Καρρά;

Σύμφωνα με τον πίνακα του δυναμικού κοινού, το Σπίτι με το Mega σημείωσε 11,7% και σε τέταρτα έφτασε 10.3 - 9.9 - 11.4 - 11.6 - 12.0 - 11.0 - 10.8 - 12.2 - 13.5 - 13.5 - 10.9 - 15.1 - 12.5 - 11 - 10.1.

Δείτε επίσης: "Ρίγη συγκίνησης" με τα τελευταία λόγια που του είπε ο Βασίλης Καρράς στο τηλέφωνο - Λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Prime Time

  • MEGA: Οι απαράδεκτοι (Ε) 14,6 - 13,8
  • MEGA: Σπίτι με το Mega (αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά) (Ε) 11,7
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος (Ε) 17,6
  • ΑΝΤ1: Μανταλένα 7,3
  • OPEN: Είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος 5,7
  • OPEN: Σέρλοκ Χολμς 6,9
  • STAR: Ο πολικός αρκούδος και οι ανίκητοι 9,4
  • ΣΚΑΙ: Σάββατο με φίλους 8,7
  • ALPHA: Γαμπρός από το Λονδίνο 11
  • ALPHA: Πρωταγωνιστές - Χρόνια πολλά κύριες Σαββόπουλε (Ε) 5,3

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής