Famagusta: Πρώτο και με διαφορά το τρίτο επεισόδιο (4/2) - Πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν

Σαρώνει η σειρά του Αντρέα Γεωργίου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Famagusta: Πρώτο και με διαφορά το τρίτο επεισόδιο (4/2) - Πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta», έγινε η συνήθεια των τηλεθεατών τα βράδια της Κυριακής. Ένα ακόμη επεισόδιο έπλεξε αριστουργηματικά τις ιστορίες του παρελθόντος με τις ζωές των ηρώων στο σήμερα και οι τηλεθεατές του χάρισαν την κορυφή της prime time την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς «Famagusta» σημείωσε ποσοστό 26,5% στο σύνολο του κοινού και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με τουλάχιστον 10,3 μονάδες στη ζώνη μετάδοσής της. Στο δυναμικό κοινό 18-54, παρέμεινε πρώτη με ποσοστό 18,8%. Η κάλυψη της σειράς του MEGA, άγγιξε την Κυριακή τους 2.121.000 τηλεθεατές, ενώ σε επιμέρους κοινό κατέγραψε ακόμη και 42,1%.

Τα μυστικά του χθες επηρεάζουν τις ζωές των ηρώων σήμερα, στη συνέχεια της σειράς Famagusta, κάθε Κυριακή βράδυ, στις 21:00, στο MEGA.

Δείτε επίσης: Το spoiler του Στέφανο Μιχαήλ για Famagusta: «Υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή για τον Θοδωρή...»

Τι αποκάλυψε για το κόστος της Famagusta ο Αντρέας Γεωργίου

Ο Αντρέας Γεωργίου, που υπογράφει και το τελικό αποτέλεσμα της Famagusta, παραχώρησε ο στην εκπομπή Τετ-α-τετ και στον Τάσο Τρύφωνος. Ο δημιουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για την σειρά, καθώς και στο κόστος της, απαντώντας σε όσους λένε πως την κάνει για το κέρδος. «Σκοπός μας δεν ήταν να πουλήσει αλλά να κάνουμε κάτι για τη χώρα μας και κούμπωσε για τα 50 χρόνια. Νιώθουμε ευλογημένοι γιατί δεν μας προσεγγίζει ο κόσμος να μάθει για τα κρασιά και το λάδι που ήταν το θέμα των προηγούμενων σειρών. Αυτή τη φορά μας μιλάει για την Αμμόχωστο. Επειδή υπάρχουν διάφορες αντιδράσεις και σχόλια, ο σκοπός ήταν να μάθει ο κόσμος τι σημαίνει Αμμόχωστος και νομίζω το πετύχαμε αυτό»

Στη συνέχεια μίλησε πιο συγκεκριμένα, λέγοντας: «Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το σχόλιο που δεν μου άρεσε είναι ότι εκμεταλλευτήκαμε το όνομα της πόλης τους για λόγους κερδοφορίας. Κατάγομαι από περιοχή της Αμμοχώστου, έχω ακούσει ιστορίες από τον παππού μου και προκαλώ όποιον θέλει να δει το κοστολόγιο της σειράς ότι δεν είναι κερδοφόρα αλλά βάζουμε και από την τσέπη μας. Δεν είναι μια σειρά που θα μας κάνει πλούσιους».