Χαμός στον ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι συνέβη;

10 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Happy Day, συνεχίζει τα ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε της καριέρα της το 2000, όταν εργάστηκε στο τμήμα ειδήσεων του Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV όπου παρουσίαζε εκπομπές μουσικού και lifestyle περιεχομένου.

Από το 2005 και μετά άρχισε την καριέρα της στα μεγάλα κανάλια, ξεκινώντας από το STAR. Πλέον θεωρείται ως μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες πρώτης γραμμής της ελληνικής τηλεόρασης.

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία την πρωινή infotainment εκπομπή "Happy Day στον Alpha". Ακόμα και 10 χρόνια μετά σημειώνει ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης, με το κανάλι να το θεωρεί το πιο δυνατό του χαρτί και να θέλει να την κρατήσει στην ομάδα του με νύχια και με δόντια (δείτε τι λένε αποκλειστικές μας πληροφορίες).

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες 14/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ALPHA

Το κλίμα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν άκρως ερωτικό στο πλατό του Happy Day, με την ομάδα να ξεκινάει την ημέρα με αισθηματικά τραγούδια που άφησαν εποχή. Η ημέρα λοιπόν πήγε πολύ καλά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και για το ίδιο το κανάλι, αφού σημείωσε σε δυναμικό κοινό το απίστευτο 25,8%, ενώ σε τέταρτα έφτασε 18.7 - 27.3 - 26.0 - 23.5 - 23.4 - 34.4 - 26.6 - 27.8 - 24.4.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Πρώτη εικόνα 7,1
  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 8,1
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 12
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 3,7
  • EΡΤ: Συνδέσεις 6,1
  • MEGA: Κοινωνία ώρα Mega 25,9
  • MEGA: Mega Καλημέρα 12,1
  • ALPHA: Happy Day 25,8

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.