ΑΝΤ1: Τα πάνω κάτω με τις Ψυχοκόρες - Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν

Τι συνέβη μετά το χθεσινό επεισόδιο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Τα πάνω κάτω με τις Ψυχοκόρες - Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν

Η νέα σειρά του ANT1, Ψυχοκόρες, ήρθε από το ΑΝΤ1+ όπως φαίνεται για να αφήσει το δικό της μοναδικό στίγμα στους τηλεθεατές. Όσοι την είχαν παρακολουθήσει πριν αρχίσει να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 είχαν μιλήσει γι' αυτήν με τα καλύτερα λόγια κι όσοι την παρακολουθούν τώρα, κάθε Τετάρτη, το επιβεβαιώνουν.

Μια σειρά εποχής που ξετυλίγει σιγά σιγά την ιστορία 4 κοριτσιών. Τέσσερα κορίτσια που με όσα περνάνε έχουν κάνει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών να ταυτιστεί μαζί τους και να καρτερεί πως και πως το επόμενο επεισόδιο. Το βράδυ της Τετάρτης που μας πέρασε 20/3, λοιπόν, προβλήθηκαν στον αέρα του ΑΝΤ1 το 5ο και 6ο επεισόδιο της σειράς. Δυο επεισόδια που με βάση τα όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Πρώτες οι Ψυχοκόρες την ώρα προβολής τους στην prime time

Ψυχοκόρες ΑΝΤ1 νούμερα τηλεθέασης

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Αυτοί είναι οι 4 παράνομοι έρωτες που θα δούμε στην συνέχεια της σειράς

Σύμφωνα με τη Nielsen, λοιπόν, οι Ψυχοκόρες σημείωσαν στο δυναμικό κοινό 16% περνώντας μπροστά κι από τον Σασμό που μέχρι πριν λίγο καιρό έβγαινε πανηγυρικά πρώτο απέναντι στον ανταγωνισμό, αλλά και το Survivor που έκανε μόλις 14,3%.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ψυχοκόρες 16
  • ALPHA: Σασμός 13,8
  • STAR: MasterChef 13,8
  • MEGA: Γη της ελιάς 11,9
  • ΣΚΑΙ: Survivor 14,3
  • OPEN: Η συμμορία των 11 4
  • EΡΤ: Ζητείται κουμπάρος 1,5

Η αλήθεια είναι πως στον ΑΝΤ1 περίμεναν αυτή την επιτυχία και είναι πολύ ευχαριστημένοι από αυτό τους το "παιδί" ενώ έχουν μπει σε σκέψεις μήπως προβούν σε κάποιες αλλαγές για να το αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούν, αφού είναι κάτι που αρέσει και στον τηλεθεατή.

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.