Νούμερα τηλεθέασης 8/4: Πως τα πήγε η νέα σειρά του OPEN, Σαν ψέμα

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο - Τι θα συμβεί σήμερα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Νούμερα τηλεθέασης 8/4: Πως τα πήγε η νέα σειρά του OPEN, Σαν ψέμα

Η άνοιξη μπήκε στο OPEN φέρνοντας έντονα συναισθήματα, αγωνίες, ανατροπές αλλά και πολύ γέλιο. Η νέα καθημερινή σειρά Σαν ψέμα, έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας στις 17:45 και δεν τα πήγε άσχημα για τα δεδομένα του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

Πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό η σειρά κατάφερε να φτάσει στο 4,6% (αναλυτικά τα τέταρτα: 6,4-4,1-4,0-2,3).

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά του Open, Σαν ψέμα

Ενα αναγκαίο ψέμα που λέει ο μπαμπάς στη μικρή κόρη του, θα μας οδηγήσει σε μια υπέροχη ερωτική ιστορία με αναπάντεχες εξελίξεις και ανατροπές. Ό,τι ήταν γνώριμο και αγαπημένο χάνεται ξαφνικά και δίνει τη θέση του στην απουσία και την ανασφάλεια. Η αγάπη όμως του πατέρα είναι πάντα εκεί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να περιφρουρήσει την ευτυχία της μικρής Αλίκης. Και το κάνει, χωρίς ενδοιασμούς. Αλλά, η ζωή επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις, αυτή τη φορά, όμορφες, γεμάτες έρωτα και συναίσθημα, όχι όμως, χωρίς παρεξηγήσεις και δύσκολες αποφάσεις.

Τι θα δούμε σήμερα 9/4

Η Αλίκη, ανακαλύπτοντας πως η μητέρα της, δεν θα έρθει στα γενέθλιά της, εξαφανίζεται από το σχολείο, με τον Πέτρο να προσπαθεί αγωνιωδώς να τη βρει. Η οικογένεια της Ζωής συγκεντρώνει χρήματα για να διασώσουν το καφενείο. Η Ζωή μαθαίνει πως είχε παρεξηγήσει τις προθέσεις του Πέτρου και πηγαίνει σπίτι του, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη. Ύστερα από ένα ατύχημα και μερικά ποτά καταλήγουν να εξομολογούνται τα μυστικά τους και έρχονται πιο κοντά.