Μάγισσα: Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στο μεγάλο φινάλε χθες 15/4 στον ΑΝΤ1

Στο twitter έγινε χαμός, στα νούμερα όμως;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάγισσα: Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στο μεγάλο φινάλε χθες 15/4 στον ΑΝΤ1

Το βράδυ της Δευτέρας 15/4 προβλήθηκε το μεγάλο φινάλε της σειράς, Η Μάγισσα, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όλοι οι πρωταγωνιστές πήραν αυτό που τους άξιζε εκτός από την Θεοφανώ και τον Αντρέι που βέβαια στο τέλος κατάφεραν να είναι μαζί...

Συγκεκριμένα, οι μόνοι που έζησαν - από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές - ήταν ο Αντρέι, ο Μάρκος, ο Τζανέτος, ο Καννέλλος, ο Σπήλιος, η Γερακίνα η οποία έφυγε μακριά, αλλά και ο Τζενής με την Μεταξία οι οποίοι έζησαν μια φτωχή ζωή, ωστόσο ο ένας είχε τον άλλον στο πλευρό του.

Από την άλλη, η Δαμιανή αυτοκτόνησε, ο Θράσος πέθανε στην μάχη, ενώ ο Μιχαήλ πέθανε όταν ο Τζανής πήγε να σκοτώσει τον Μάρκο και εκείνος μπήκε μπροστά για να τον σώσει. Η Θεοφανώ ωστόσο είχε τον πιο άδικο θάνατο... Στην μάχη της με την Κυπριανή τραυματίστηκε με το δηλητηριασμένο μαχαίρι της και ξεψύχησε στα χέρια του Αντρέι.

Ο Αντρέι όμως δεν έζησε για πολύ καιρό... Στον πόλεμο της επανάστασης έχασε τη ζωή του και επιτέλους κατάφερε να είναι ξανά μαζί με την γυναίκα που αγάπησε, την Θεοφανώ. Το τέλος μάλιστα τελειώνει με τον έναν στην αγκαλιά του άλλου.

Δείτε επίσης: «Έτρεμα στην αρχή, ήμουν η πρώτη που...» - Η αποκάλυψη της Καλλιόπης Χάσκα για τον ρόλο της στην Μάγισσα

Πως τα πήγε όμως σε νούμερα τηλεθέασης η Μάγισσα;

Σε δυναμικό κοινό το φινάλε της Μάγισσας σημείωσε στον ΑΝΤ1 18,2% ενώ σε ποσοστά έφτασε 17.2 - 18.3 - 15.6 - 17.6 - 18.0 - 15.1

Μάλιστα, ο σταθμός του Αμαρουσίου βγήκε πρώτος στην prime time ζώνη, με τους Ράδιο Αρβύλα νωρίτερα να κάνουν επίσης 18,6%

Η Μάγισσα 2 έρχεται με την Κίτσου πρωταγωνίστρια

Tα social media της σειράς λίγη ώρα μετά το τέλος της Μάγισσας, παρουσίασαν το teaser από το πρίκουελ που θα προβληθεί τη νέα σεζόν. Μια γυναίκα βρίσκεται καθισμένη στην κεφαλή του οικογενειακού τραπεζιού των Λασκαραίων και κρατάει μια μάσκα μπροστά από το πρόσωπό της. Στον χώρο δεν υπάρχει κανένας άλλος.

Η γυναίκα, που κάθεται στη θέση του Μιχαήλ, κατεβάζει τη μάσκα αργά και αποκαλύπτεται το πρόσωπό της. Είναι η Μαρία Κίτσου που θα πρωταγωνιστήσει στα νέα επεισόδια της σειράς, που θα παρουσιάσει όσα συνέβησαν πριν τα επεισόδια που έχουν προβληθεί ήδη.