Στις 7 Οκτωβρίου, η prime time ζώνη των καναλιών γέμισε με ισχυρές τηλεοπτικές παρουσίες, με τη Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά του ΑΝΤ1 να επιστρέφει δυναμικά, αλλά με έντονο ανταγωνισμό από άλλες δημοφιλείς εκπομπές. Η σειρά “Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά” σημείωσε 12,5% τηλεθέαση, κατακτώντας σταθερά την προσοχή του κοινού, όμως δεν ήταν αυτή που κατέκτησε την πρώτη θέση στην prime time.

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν Ο Τιμωρός η σειρά του ALPHA, που σημείωσε 16,9%, κερδίζοντας την πρώτη θέση και αποδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη δημοτικότητά του. Εξίσου καλά κινήθηκε και το Grand Hotel επίσης στον ΑΝΤ1 με 14,8%.

Αξιοσημείωτη ήταν και η απόδοση του “Το Σόι σου” στον ALPHA, που, έστω και σε επανάληψη, κατέγραψε υψηλή τηλεθέαση με 14,0%.

Στο MEGA, η δημοφιλής σειρά “Η γη της ελιάς” διατήρησε τη σταθερή της απόδοση με 10,5%, ενώ η νεοεμφανιζόμενη σειρά “Ταμπού” συγκέντρωσε ένα πιο μετριοπαθές 6,4%.

Αντίθετα, στο STAR και το ΣΚΑΪ, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλότερα στην prime time

Η Ekaterina από το Survivor

Το STAR σημείωσε 6,7% με τη “Φάρμα” και 6,0% με την ταινία “Φονικό Όπλο 3”, ενώ στο ΣΚΑΪ το Survivor συγκέντρωσε 8,4% και το Tempting Fortune 6,4%.

Στα χαμηλότερα επίπεδα βρέθηκαν τα προγράμματα του OPEN και της ΕΡΤ. Η κωμική σειρά “11 αυτοί 11 εμείς” στο OPEN σημείωσε μόλις 2,6%, ενώ στην ΕΡΤ το “Αρχελάου 5” και η “Παραλία” σημείωσαν 1,9% και 3,3% αντίστοιχα.