Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση βρίσκεται η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό σε μια διαφορετική ώρα και με μια ολοκαίνουργια εκπομπή στο Star. Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα, η παρουσιάστρια έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. «Μετράμε likes και καρδιές. Ερχόμαστε αυτή τη Δευτέρα στις 09:30 το πρωί στο Star με τον “Πρώτο Καφέ με τη Ζήνα”», έγραψε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας το νέο τηλεοπτικό ραντεβού της.
Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από μία κόκκινη καρδιά, με τη Ζήνα Κουτσελίνη να δείχνει έτοιμη και ενθουσιασμένη για το καινούργιο κεφάλαιο που ανοίγει στην επαγγελματική της πορεία.
Πότε κάνει πρεμιέρα ο «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα»
Ο «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 09:30, μέσα από τη συχνότητα του Star. Πρόκειται για το νέο καθημερινό πρωινό πρόγραμμα του σταθμού, το οποίο θα συνδυάζει την ενημέρωση, το κοινωνικό και αστυνομικό ρεπορτάζ, τις ανθρώπινες ιστορίες, την ψυχαγωγία, τη χρηστική πληροφορία και το χιούμορ.
Η νέα εκπομπή διατηρεί τον κοινωνικό και ενημερωτικό χαρακτήρα με τον οποίο έχει ταυτιστεί η παρουσιάστρια, αποκτά όμως πιο διευρυμένη θεματολογία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στον ρυθμό της πρωινής ζώνης. Στόχος είναι η επικαιρότητα να παρουσιάζεται με αμεσότητα, αλλά και να αναλύεται μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις και πρωτογενές δημοσιογραφικό ρεπορτάζ. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία, έπειτα από έντεκα χρόνια καθημερινής παρουσίας ως κεντρική παρουσιάστρια, μετακινείται από τη μεσημεριανή στην πρωινή ζώνη του καναλιού.
Η ομάδα που θα βρίσκεται στο πλευρό της της Κουτσελίνη
Στη νέα της τηλεοπτική προσπάθεια η Ζήνα Κουτσελίνη θα πλαισιώνεται από μια ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων και συνεργατών. Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Αλέξανδρος Καλαφάτης και η Λιλή Πυράκη.
Στην εκπομπή θα συμμετέχουν επίσης η Μελίνα Κάππη και ο Ανδρέας Ζωίτσας, έχοντας τις δικές τους σταθερές ενότητες και σχολιάζοντας την καθημερινή θεματολογία. Τέλος, τη γαστρονομική ενότητα αναλαμβάνει ο Χρήστος Μοίρας, ο οποίος θα προτείνει καθημερινά εύκολες και γευστικές συνταγές.




">
">
">
">
">
">
">
">