«Το Τατουάζ»: «Θα πεθάνει η κόρη σου αν μιλήσεις!» – Κίνδυνος για τη ζωή όλων από τη Μαργκώ

«Το Τατουάζ»: «Θα πεθάνει η κόρη σου αν μιλήσεις!» – Κίνδυνος για τη ζωή όλων από τη Μαργκώ

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Στο «Τατουάζ» όσο η Αμαλία αναρρώνει, η θέση της Μαργκώ γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Η αγωνία της είναι μεγάλη μήπως η Αμαλία θυμηθεί όχι μόνο όσα σχετίζονταν με το ατύχημά της, αλλά και άλλα πολλά πράγματα τα οποία η Αμαλία είχε ανακαλύψει και στη συνέχεια αποκάλυψε στο σύζυγο της Μαργκώ, τον Τσαρλς. Η κατάσταση γίνεται πολύ επικίνδυνη καθώς η Μαργκώ δεν αστειεύεται και προκειμένου να γλΙτώσει, μπορεί να φτάσει μέχρι και το φόνο! Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε επίσης: Τατουάζ VS Αnne: Η πρώτη μάχη στην τηλεθέαση δόθηκε! Ποιος βγήκε ο μεγάλος νικητής;

Αποφασίζει λοιπόν να μιλήσει στην Τατιάνα προκειμένου να λάβει κι αυτή κάποια μέτρα. Η γιατρός παρουσιάζει στην αστυνομικό ορισμένα στοιχεία τα οποία δικαιώνουν απόλυτα την ανησυχία της, τόσο για τη δική της ζωή αλλά περισσότερο για την Αμαλία και τους ανθρώπους που είναι δίπλα της και κυρίως την οικογένειά της, τον Θεοχάρη και την Αννα. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να θυμηθεί πού έχει κρύψει ένα φάκελο τον οποίο της είχε εμπιστευτεί η Αθηνά Στεργίου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό φάκελο, ο οποίος περιείχε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητες της εφοπλιστικής εταιρείας της Μαργκώ.

Παράλληλα όμως και η Τατιάνα, η οποία έχει μπει στο στόχαστρο της Μαργκώ και ήδη έχει κοντραριστεί μαζί της, αρχίζει να μελετάει το φάκελο της ληστείας μετά φόνου της Αθηνάς Στεργίου. Συγχρόνως η Μαργκώ, η οποία θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης της Αμαλίας κι αφού πλέον δεν έχει κάποιον να την ενημερώνει, αναλαμβάνει να μαθαίνει η ίδια σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Ετσι εξακολουθεί να επισκέπτεται την Αμαλία, θέλοντας να ελέγξει κατά πόσο έχει αρχίσει να θυμάται. Η Μαργκώ προσπαθεί να της πιάνει την κουβέντα και να τη ρωτάει ορισμένα πράγματα σχετικά με πρόσωπα.

Δείτε επίσης: «Anne»: Ανατροπή! Σήμερα 09/01 η Σουλέ βρίσκει τα ίχνη της κόρης της!

Οταν σε μια από τις συγκεκριμένες επισκέψεις της αντιλαμβάνεται ότι η Αμαλία θυμάται, στην αρχή ταράζεται αλλά χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της και το χαμόγελο της ειρωνείας στα χείλη, της λέει: «Γλυκιά μου, μη μου κάνεις την ανήμπορη. Ξέρω πολύ καλά ότι θυμάσαι πολύ πιο πολλά από ό,τι δείχνεις! Ομως, πρόσεξε καλά, γιατί αν ανοίξεις το στοματάκι σου, θα κλείσει για πάντα το στοματάκι της όμορφης κορούλας σου και είμαι σίγουρη ότι δεν το θέλεις, ε;», την απειλεί ευθέως και η Αμαλία τα χάνει: «Φύγε, φύγε από εδώ, δεν θέλω να σε βλέπω», της λέει και το βλέμμα της μένει στο κενό και αρχίζει να τρέμει. Τώρα φοβάται πιο πολύ από πριν. Φοβάται για τη ζωή της Αννας, καθώς η απειλή της Μαργκώ είναι ξεκάθαρη: αν μιλήσει θα πεθάνει η Αννα.

Περισσότερα στο tv-24.gr